Dagens Låt - 100103 - Style med "Långsamt" - 2009.


Dagens Låt - 100103 - Style med "Långsamt" - 2009.Gillar den här nya låten, "Långsamt", med Style.

Christer Sandelin och Tommy Ekman i Style, gick i parallellklassen till mig i högstadiet i Sjöängsskolan. Och Christer Sandelin och jag gick i samma konfirmationsgrupp i åttan. (Kommer inte ihåg om Tommy också gjorde det.) Tycker det har varit kul att följa dom genom åren. Och inte kan man väl tro att dom är 48 år gamla?!? ;-D


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej, God fortsättning till dig. Hoppas nyåret var bra. Vi hade det också bra, vi var hemma hos kompisar på middag.

Om jag kommer ihåg rätt så var Tommy också med. Hittade vårt gamla konfirmationskort för ett tag sedan & kollade då på det. Det var 1976, tror jag :) Låter inte klokt att det är 34 år sedan, kan det verkligen vara möjligt?? Vart har åren tagit vägen..Ha det gott!Kram

2010-01-03 @ 12:32:58
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mia: Hej! Och god fortsättning till dig och dina nära och kära också.Vi var bara hemma själva på Nyårsafton. Lugnt och mysigt.Jag har vårt konfirmationskort och vår skolkatalog och vårt klassfotografi kvar. Funderar på om jag vågar scanna in det och lägga in i bloggen och på Facebook. Vore roligt! Men alla kanske inte vill ha det utlagt så...Okej. Jag kommer inte ihåg Tommy från konfirmationen. Bara Christer. Och det var 1976, för vi gick ut 1977.Ja, vart har åren tagit vägen!? Tänk att vi fyller 50 nästa år!?! Men Christer och Tommy ser verkligen fräscha ut. Inga gamla gubbar där inte! Speciellt Christer är snygg tycker jag! ;-)Ha det så bra du också! Kul att du kommenterar ibland!Förresten så läser jag Malins blogg regelbundet!Kram!

:-D2010-01-03 @ 12:50:36
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Tessi

Christer Sandelin beter sig tydligen inte som 48 heller... Jag gillar verkligen både honom och Tommy Ekman som artister, men när jag fick höra följande story så tappade jag respekten:En väninnas kollega skulle för ett tag sedan gå på en konsert med ett band som hon haft som idoler i åratal, men aldrig tidigare sett. Hon och mannen hade bra sittplatser nära scenen och satt andaktsfullt och väntade på bandet. Helt plötsligt stormar ett gäng berusade killar in och sätter sig bakom dem och för en himla massa oväsen. Personerna ifråga säger dock inget om det eftersom konserten ej börjat än. Då killarna fortsätter att bete sig illa och senare kommenterar bandet och gör sig löjliga vänder sig dock min väns kollega om och säger till killarna. (hon ber dem dämpa sig) Killarna garvar bara och fortsätter att bete sig varpå hon säger till dem två ggr till. Då säger en av killarna:

- SUCK ON THIS!

och höggarvar varpå hennes man vänder sig om och ber killen ifråga... = Christer Sandelin, att skärpa sig.

Först då tar han och resten av gänget och dämpar sig.

Otroligt otrevligt gentemot resten av publiken, men ännu sämre mot bandet som spelade då de verkligen hördes järnet. Eftersom de är musiker själva tror man ju inte att de skulle bete sig så.

2010-01-03 @ 13:16:26
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Tessi: Håller verkligen med dig om att det var ett otroligt dåligt, respektlöst, och barnsligt beteende... :-/

2010-01-03 @ 13:50:41
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Kalle

Jag har vid ett flertal tillfällen pratat med Christer Sandelin och måste säga att han är världens hyggligaste, inga divalater där inte. Mycket ödmjuk och rolig. Jag har all respekt för honom. Dessutom är han en av Sveriges bästa popsnickrare!

2010-01-11 @ 15:14:48
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Kalle: Okej. Själv så har jag ju inte pratat med honom sen jag gick i högstadiet, och det är ju över 30 år sen! ;-D

2010-01-11 @ 16:11:06
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Kalle

Jo, jag förstår. Det var ju ett tag sen ;-)Ville bara skriva dessa rader då jag blir så trött på alla som använder webben för att baktala andra personer (ofta kändisar). Om det Ninni nu skriver stämmer så kan väl jag också instämma i att det inte är något föredömligt beteende, men att sprida denna typ av hörsägen ("en vänninnas kollega") känns bara tendensiöst och ganska omotiverat. So what? Vi har alla varit fulla och dumma!

2010-01-11 @ 16:41:12
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Kalle: Jag håller med dig i det du skriver, att man kanske bara ska skriva det man själv i så fall har upplevt, och inte hörsägen.

2010-01-11 @ 16:54:55
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0