I dag fick jag min sjunde recensionsbok.Tack snälla Katarina Wennstam för att du ordnade ett recensionsexemplar av din nya bok till mig! Jag ser verkligen fram emot att läsa den!

Här är länkar till mina tidigare recensionsböcker.

Tre stycken från Forum.

En från Lind & Co.

En från Åsa Schwarz.

En från Gunborg Sahlin.Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej Hej!

Detta inlägg har inget med ditt inlägg att göra, men har något att säga...

Jag har aldrig läst din blogg tidigare, men ska väl kanske börja ;)

Anledningen till att jag ramlade in här var tack vare Jennys blogg.

Jag känner henne(via andra så att säga) och tycker självklart att det är trist att hon har lagt boggen på is, men förstår samtidigt..

Nu till "anledningen",

Det kom en sur kommentar i henner blogg om att du som hennes mamma har svårt att släppa dina vuxna barn och lever för dem osv..

Jag vill bara säga OTROLIGT MYCKET CREDD till dig...

Varför skaffar man barn? Inte för att släppa den på 18årsdagen o se dem "klara sig själva" eller hur..?

Att ha en bra och stark relation till sina föräldra/barn är mer värt än något annat..

Att kunna känna att de alltid finns där är ovärderligt..

Jag har haft båda sidorna och vet vad jag pratar om =( =)Jag lever för mina barn, tänker fortsätta med det och göra det med hakan högt!"En vacker dag står man utan den man älskade mest och då önskar man att haft mer tid"

2010-01-11 @ 16:02:13
URL: http://thereallifegrabne.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jenny: Hej Jenny! Jag vet vem du är, men jag visste inte att du också har en blogg. Jag får väl börja att läsa den nu då! ;-)Jag har läst alla kommentarerna i Jennys blogg, och man blir ju lite ledsen över vissa.. Men både Jenny och jag har lärt oss, att om man bloggar, så måste man tyvärr utstå dessa kommentarer ibland..Jag och Jenny får en hel del elaka kommentarer ibland, men dom snälla överväger ändå, och tur är väl det.Jag tycker också att det är synd att hon lägger bloggen på is. Men jag hoppas att hon tar upp den igen, när saker och ting har lugnat ner sig lite.TACK SÅ JÄTTEMYCKET för det du skrev om mig! Jag tycker precis som du! Barn är ett LIVSLÅNGT ansvar, och för mig är det självklart! Jag kommer ALLTID att finnas för mina barn! Precis som mina föräldrar alltid har gjort för mig! Jag är oerhört stolt över min relation till mina barn! Och jag har jobbat stenhårt, hela tiden, för att få den! Jag blev jätteglad över att du skrev det du gjorde till mig!Ha det så bra! Och fortsätt att lev för dina barn!

Kram på dig!

:-D2010-01-11 @ 16:18:15
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Hur kommer det sig att du får recensionsexemplar?

2010-01-11 @ 21:01:10
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Jag har skrivit till bokförlagen och presenterat mig själv och min blogg. Skrev att jag läser oerhört mycket, 141 böcker 2009 och 118 böcker 2008. Och att jag recenserar alla böcker i min blogg, som har cirka 250-300 läsare varje dag. Och så frågade jag om jag kunde få recensionsexemplar. Och nu börjar det ramla in böcker! ;-D Jätteroligt! :-)

2010-01-11 @ 21:05:54
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Så kul!! Jag avundas dig, men jag missundas dig inte.

2010-01-11 @ 21:42:06
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Ja, jag är jätteglad över det här! Känner mig stolt att dom tycker att mina recensioner är tillräckligt seriösa och att jag har tillräckligt många läsare! Det känns jättekul! :-)

2010-01-12 @ 14:27:14
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0