"Bikini" (Swimsuit) av James Patterson & Maxine Paetro - 2010 (2009) - Bok---------    

Recension av boken: "Bikini" (Swimsuit) av James Patterson & Maxine Paetro - 2010 (2009) (Genre: Amerikansk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

---------


"Bikini är en skräckfylld berättelse med en dramatisk och ytterst oväntad vändning. Telefonen ringer mitt i natten hemma hos paret McDaniels i Grand Rapids, Michigan. En okänd röst som säger att det gäller deras dotter Kim. Kim, som studerar till läkare, har rest till Hawaii för att stå modell vid en stor baddräkts-fotografering för ett välkänt magasin. Den okände mannen har ett otäckt budskap – Kim är försvunnen. Och det var han som tog henne…

Till Hawaii kommer Ben Hawkins, utsänd av L.A.Times för att skriva om den försvunna modellen och de fasansfulla händelser som sedan följer. Utan att vara medveten om det får han också direktkontakt med mördaren, som sedan inte släpper sitt grepp om Hawkins utan tvingar honom till ett sällsynt makabert samarbete.
"

 

(Kopierat från piratforlaget.se)


---------

Kopierar här in min recension på boken "Dubbelspel", av James Patterson och Michael Ledwidge, för den här boken, "Bikini", var nästan exakt likadan, bara med en annan story förstås.

---   

Läste "Postcard Killers" för ett halvår sen, som är skriven tillsammans av James Patterson och Liza Marklund. (Här är en länk till min recension av den).

Den här boken, "Dubbelspel" påminde mycket om den. Den var också oerhört lättläst. 117 kapitel på 345 sidor ger ett snitt på 3 sidor på kapitel, och många tomma halvsidor. Stort typsnitt och stora mellanrum mellan raderna var det också. Så boken tog inte många timmar att läsa ut precis.

Boken var VÄLDIGT amerikansk. Och den kändes VÄLDIGT typiskt skriven av en lite äldre man. Boken kändes också mycket "enkel" på något sätt.

Men den var ändå bra, och underhållande. Så vill ni läsa en hårdkokt amerikansk lättläst deckare, så kan jag helt klart rekommendera den. :-)

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------   

Betyg:  3,5 av 5.  

---------

Denna bok var en recensionsbok från Bokförlaget Piratförlaget.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0