Dagens Dagbok – Fredagen den 9 juli 2010 – Morgonen + Förmiddagen. (Med ett fotografi).


I morse så larmade INTE min mobil klockan halvsju som vanligt… Utan jag blev väckt av Jenny kvart över nio! Så länge har jag inte sovit på många, många år! Och en hemsk huvudvärk hade jag när jag vaknade då, vilket jag alltid får när jag sover för länge…

 

Att försova sig är väl ingen stor grej för dom flesta, men för mig är det verkligen det. När jag jobbar har jag alltid både väckarklocka och mobil, för att jag inte ska försova mig. Men när jag är ledig så har jag bara mobilen.

 

Jag hade lovat att väcka Jenny klockan åtta i dag. Hon är ledig i dag, och skulle tillbringa dagen med att hjälpa till inför bröllopet som hon ska på i morgon. Hon skulle gå upp åtta, fixa med lite grejer, och sen hade jag lovat att skjutsa henne vid elvatiden, eftersom hon hade massor med saker att bära på.

 

Jenny vaknade, av sig själv, vid kvart över nio. Självklart undrade hon varför jag inte hade väckt henne. Hon tänkte att jag kanske, trots att hon vet att jag aldrig skulle göra så, hade glömt bort att väcka henne, och att jag var ute och promenerade.

 

Hon ringde då min mobil, och upptäckte då att den var avstängd, eftersom mobilsvaret gick på direkt. Då blev hon faktiskt lite orolig. Tänkte att något kanske hade hänt. Jag stänger ju aldrig av mobilen, och svarar alltid.

 

Hon gick då ut ur sitt rum, såg att min handväska hängde i hallen, gick upp till mitt sovrum, och såg att jag sov! Kvart över nio! ;-D Hon väckte mig då förstås direkt. Och jag vaknade med en sprängande huvudvärk…

 

Kollade då direkt min mobil, och såg att den hade stängt av sig under natten…

 

Dum som jag var, så hade jag haft en massa nerladdning på under natten, och inte haft laddaren i…

 

Jag laddade ner en ny version av Spotify i går kväll, och då försvann alla mina låtar som jag hade laddat ner för att även kunna lyssna på dom offline. Jag satt igång nerladdningen av alla tusentals låtar innan jag gick och la mig, och då var batteriet fulladdat. Men trots att bara hälften av låtarna hade laddats ner, så hade batteriet tagit slut, och mobilen stängt av sig.

 

Så jag gick upp då kvart över nio, nästan tre timmar senare än planerat, duschade och genomgick mina morgonbestyr, och sen så åt Jenny och jag frukost tillsammans. Jenny gjorde sig också i ordning, packade ner det hon skulle ha med sig, och höll på och fixade med lite.

 

(När Jenny pratade med sin pappa i telefon, så sa hon till honom: ”Tänk att även mamma är mänsklig!”) ;-D

 

Vid strax före elva sen, så åkte vi iväg i bilen. Jag skjutsade Jenny till hennes jobb, på McDonalds i Västberga, för hon skulle ställa sina saker där så länge, och sen hämta dom senare, med en annan bil.

 

Lustigt nog så var Jimmy precis där och åt lunch! Så vi stannade en kort stund och tog en fika och en glass tillsammans, och satt och pratade en stund.

 

 

Jimmy åkte sen iväg med sin lastbil för att fortsätta och jobba. Jag skjutsade Jenny till Telefonplans tunnelbanestation, för hon skulle in till stan och möta upp sin kompis som ska gifta sig i morgon, för dom skulle uträtta några ärenden i stan först.

 

Jag kom hem till Farsta igen vid tolvtiden.

 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

OJ!!! Jag blir ju stum:-P. Synd att du hade sprängande huvudvärk när du vaknade men lite roligt är det allt att du har sovit till kvart över nio:-D!Ja, tänka sig, Bim är mänsklig:-)

2010-07-09 @ 14:27:34
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Maria,kiruna

Jag är också noga med att ställa klockan. Jag minns under hela gymnasiet så försov jag mig inte en enda gång förutom sista veckan tredje året då vi hade en viktig grej och jag missade den helt ha ha.

2010-07-09 @ 14:39:48
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ja, Jenny trodde faktiskt på fullt allvar att någonting hade hänt mig! För det har nog typ aldrig hänt förut, att jag har försovit mig! Det var ju tur att hon inte hade bråttom, eftersom jag hade lovat att väcka henne. Men jag är alltså mänsklig, jag också! ;-)Fast det är inte så kul att ha en sån huvudvärk nu i dag... :-/2010-07-09 @ 14:49:17
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Maria,kiruna: Ja, jag kan faktiskt inte minnas att jag har försovit mig och kommit för sent till något någon gång alls... Måste vara mycket, mycket länge sen i så fall.

2010-07-09 @ 14:50:22
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sitter huvudvärken i hela dagen om du sover för länge? :-O

2010-07-09 @ 15:26:21
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ja, oftast gör den det tyvärr... :-/

2010-07-09 @ 15:52:13
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men fy så tråkigt:-(

2010-07-09 @ 16:04:48
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Fast det gör ju egentligen ingenting! För jag sover ju aldrig för länge! Utom typ någon gång väldigt sällan! Som i dag! ;-)

2010-07-09 @ 16:08:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Härlig inställning:-)

2010-07-09 @ 17:01:30
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna! ;-D Tack! :-)

2010-07-09 @ 17:13:33
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Frida

http://ffridaranden.blogg.se/

Läs & komentera

2010-07-09 @ 17:58:59
URL: http://ffridaranden.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Frida: Okej. Tack för länken. Kanske kollar in den.

2010-07-09 @ 18:10:23
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Petra

Tråkigt med din huvudvärk. Hur känns det nu då?

2010-07-09 @ 19:44:00
URL: http://petrasurrar.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Petra: Jag har haft ont i huvudet hela dagen, trots tablettintag. Men jag tycker faktiskt att det har lättat lite nu på kvällen.

2010-07-09 @ 19:48:29
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Aha, det var därför du inte svarade omedelbart på mitt sms, jag skickade det ju kvart över nio :-D Tur att Jenny vaknade iallafall, så ni inte låg och trynade längre ;-D

2010-07-09 @ 20:58:27
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, jag svarar ju ALLTID direkt i vanliga fall! Det vet du!Och jag har förklarat lite mer i ett Facebook-mail, varför jag inte följde med dig i dag!Ja, jättetur att Jenny vaknade! :-/2010-07-09 @ 21:01:56
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0