Dagens Dagbok – Lördagen den 3 juli 2010 – Andra Halvan av Eftermiddagen + Första Halvan av Kvällen. (Med sex fotografier).


Jenny klippte/rakade/trimmade sen håret på både Borzko och Jimmy.


Jimmy tog det allra kortaste.Och Borzko tog det näst kortaste.Vi gjorde oss sen allihopa i ordning, och vid halvtretiden så gav vi oss iväg i båda bilarna. Hämtade upp mina föräldrar gjorde vi också, och sen åkte vi hem till Borzkos mamma, som bor i Hallunda. Borzkos son Mirko kom också dit.


Borzkos mamma fyllde 73 år i torsdags, och vi uppvaktade henne med presenter och blommor.


Vi åt sen middag alla åtta. Och som vanligt så hade hon gjort massor med god mat.Efter maten så fikade vi, med en underbart god hemgjord jordgubbstårta.Och sen så satt vi och pratade och hade det trevligt i ett par timmar.


Jenny slappar i soffan.Vid sjutiden så åkte vi sen allihopa hem. Vi körde hem mina föräldrar. Och vi körde Jenny hem till en kompis, och dom skulle sen vidare in till stan och ut och festa. Även Jimmy körde vi hem till en kompis, och dom skulle också sen vidare ut och parta.


Borzko och jag kom sen hem vid åttatiden. Då satte vi oss båda två på balkongen, och njöt av den fantastiskt sköna kvällen, och läste i våra böcker. Jag satt lite med datorn också.Kommentarer
Postat av: Snurran

Tack för fina bilder till din trevliga dag-beskrivning :-D

2010-07-03 @ 22:12:04
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Tack så mycket! :-D

2010-07-03 @ 22:59:03
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0