Dagens Dagbok – Måndagen den 26 juli 2010 – Hela Dagen.


I morse larmade mobilen klockan halvsju. Jag tittade ut genom fönstret och såg att det var grått och trist, och så kände jag mig lite trött, så jag somnade om i en timme till. Gick sen upp klockan halvåtta och genomgick mina morgonbestyr. Efter det blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn som vanligt.

 

Funderade på om jag skulle ta mig en promenad. Men jag kände mig lite slö i dag och hade ingen lust. Vädret lockade ju inte direkt heller. Det regnade ju i och för sig inte, men det var svalt, blåsigt, och molnigt ute.

 

Så det blev en innedag i dag. Med mycket nöjen och lite nytta.

 

Jag läste ut boken ”Dexter – hängiven hämnare” av Jeff  Lindsay. Jag började sen på, och läste och sen så småningom ut, boken ”En himmel till Elliott” av Katarina Danielsson. Jag satt en hel del med datorn och höll på med lite allt möjligt. Och jag fixade också med diverse hushållsbestyr här hemma.

 

Vid halvfyratiden så kom Jimmy hem från jobbet. Vi åkte då direkt iväg till Willys i Länna för att storhandla. Det blev inte så farligt mycket i dag, ”bara” cirka ettusen kronor gick det på.

 

När vi kom hem igen så packade vi förstås upp allt i frys, kyl, skafferi, och städskåp. Sen efter det så åt vi middag.

 

Satt sen vid datorn ett tag, och gjorde bland annat en bokbeställning. Började också att läsa i en ny bok: ”Sex and the City” av Candace Bushnell.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Efter middag, dusch, och iordninggörande, så satte han sig också och läste.

 

Efter att Borzko hade gått och lagt sig, vilket han gjorde vid tiotiden eftersom han ska upp fyra i morgon bitti, så tittade jag på två avsnitt av ”True Blood”.

 

Och efter det så blev det boken och datorn igen.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0