Dagens Dagbok – Onsdagen den 28 juli 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med tio fotografier).


Även i morse så larmade mobilen först klockan halvsju. Och även i morse så kände jag mig trött, och sov en timme till. Gick upp halvåtta, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn blev det sen.


Hade bestämt att träffa min syster Anette, min systerdotter Maria, min systerdotterdotter Nova, min mamma Gun, och min pappa Yngve i dag. Om det hade varit sol, så skulle vi ha träffats på stranden. Men eftersom det var mulet i dag, så blev det promenad och lunch istället.


Helt igenmulet var det, men det var varmt och skönt ute ändå.


Mötte upp med mina föräldrar utanför deras port klockan tio Sen så promenerade vi bort till Farstahallens parkering där vi mötte upp med Anette, Maria, och lilla Nova.


Vi promenerade sen på den fina promenadvägen längs sjön Magelungen. Och gick sen samma väg tillbaka.


Här är vi vid Farstastrandsbadet.Nova känner på vattnet.Gick sen till Farsta Gård, där mina föräldrar bjöd på lunch.Först åt jag lite sallad och ett gott hårt tunnbröd.Sen åt jag en mycket god silltallrik, med tre sorters sill, lax, ägg, gräddfil, gräslök, och grönsaker. Väldigt god och otroligt fräsch.Här är fyra bilder på Nova.Efter ungefär tre timmar sen så skiljdes vi åt. Anette åkte hem till Sätra. Maria och Nova åkte hem till Älvsjö.Och jag, mamma och pappa promenerade mot Centrum. Där skiljdes också vi åt, och gick åt varsitt håll.


Kom hem vid halvtvåtiden. Höll då på och fixade med lite diverse hushållsbestyr. Och satt också lite med datorn.Kommentarer
Postat av: Snurran

oj, det såg jättegott ut! och vad stor hon har blivit, lilla Nova - fortfarande söt som socker! :-)

2010-07-28 @ 17:57:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det var verkligen supergott! Trots att vi har fikat där typ "hundratals" gånger, så har vi aldrig ätit förut. Men det kommer vi nog definitivt göra igen. Det var så gott! Och fräscht!Nova blir ETT ÅR om två veckor. Helt otroligt! Och hon är också helt otroligt söt! <3<3<3

2010-07-28 @ 18:10:17
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Viola Vamp

Fan va god silltallriken ser ut! Vad kostade den? Har de fullständiga rättigheter så att man kan köpa en öl till eller nå´t?

2010-07-28 @ 20:18:50
URL: http://violavamp.webblogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Viola Vamp: Den var otroligt god! Och så fin och fräsch! Den kostade 75:- inklusive sallad, dressing, bröd, smör, kaffe, kaka.Men jag tror inte att dom har några rättigheter. Såg bara lättöl. Och jag tror inte dom har öppet till middag ens. Bara lunch.Här hittade jag hemsidan förresten: http://www.farstagard.se/text1_15.html

2010-07-28 @ 21:15:06
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Så söt Nova är!!

Blir du själv sugen på att bli mormor eller farmor?

2010-07-28 @ 22:04:43
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Junitjej: Ja, hon är så jättesöt! <3

Självklart så är jag jättesugen på att bli mormor och/eller farmor. Men det är ju inte läge för det riktigt nu varken för Jimmy eller Jenny, så det lär nog dröja.

2010-07-28 @ 22:16:22
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0