Dagens Dagbok – Söndagen den 18 juli 2010 – Hela Dagen.


Även i morse så larmade mobilen klockan halvsju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzkos mobil larmade klockan åtta, och han gick då upp och genomgick sina morgonbestyr. Vi åt sen frukost, fikade, och hade en pratstund.

 

Vi hade planerat att även i dag åka iväg till Farstastrandsbadet vid niotiden. Men det var helt igenmulet här på morgonen, så vi struntade i den idén.

 

Vi beslöt oss båda två istället för att göra ”lite nytta”.

 

Borzko åkte iväg med bilen till gör-det-själv-hallen vid OKQ8 här i Farsta. Det har låtit konstigt ibland, en tid, när vi bromsar bilen. Typ som att det sitter fast en liten sten mellan bromsskivorna eller nåt. Så han åkte iväg för att kolla upp det, och försöka få bort det.

 

Själv så satte jag mig med datorn, och med alla dom papper som jag hade med mig hem efter konferensen på Skepparholmen i början av juni. Jag har ju nio veckor på mig att göra i ordning allting, men det är ju dumt att skjuta upp allt till slutet av ledigheten.

 

Så jag satt sen i ungefär tre timmar och jobbade med våra arbetsscheman och alla andra papper som vi behöver till vårt jobb i höst. Mailade sen alla nio papperen till min husmor och en kollega, så dom får kolla mig och korrekturläsa.

 

Jag var klar vid tolvtiden, och ungefär samtidigt så kom Borzko hem med bilen igen. Han trodde att han har fått i ordning på den, men vi får väl se när vi är ute och kör lite mer framöver.

 

Lite lätt lunch, en fika, och en pratstund blev det. Efter det så flyttade vi båda två upp till balkongen. Borzko läste i sin bok, och jag satt lite med datorn.

 

Sen började jag att läsa i en ny bok: ”Den man älskar” av Emily Giffin.

 

Vid tretiden så åkte Borzko iväg i bilen igen. Den här gången hem till sin mamma på sitt vanliga söndagsbesök.

 

Jag tittade på SVT Play i datorn, på det första halvtimmeslånga avsnittet av ”The Seventies – 1970 – Hårdrock”, en serie på tio avsnitt om musiken på sjuttiotalet. (Har bloggat om det i ett annat inlägg).

 

Och jag lyssnade på två Sommarprogram, i poddradion, ett från i går med Christer Sjögren, och ett från i dag med Anneli Alhanko. (Har bloggat om dom i egna inlägg).

 

Fortsatte att läsa i boken gjorde jag också. Och däremellan blev det datorstunder.

 

Molnen försvann mer och mer under dagen. Så jag satt också och solade lite på balkongen under den sena delen av eftermiddagen.

 

Både Jimmy och Jenny var iväg tillsammans och med kompisar, och badade på eftermiddagen. Så jag åt middag för mig själv, vid femtiden.

 

Fortsatte sen att sitta ute på balkongen, med datorn och boken.

 

Borzko kom sen hem vid åttatiden, och gjorde mig då sällskap där, med sin bok.

 

Framåt tiotiden sen så flyttade vi in till vardagsrummet istället.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0