Dagens Dagbok – Torsdagen den 8 juli 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med tio fotografier).


Även i morse så larmade min mobil klockan halvsju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn blev det sen.

 

Jenny hade beställt väckning klockan halvnio i dag, för hon ville ner till stranden och sola i ett par timmar, innan hon skulle jobba.

 

Hon åt frukost, gjorde sig i ordning, och så packade vi varsin badväska. Och vid niotiden så kom vi till Farstastrandsbadet.

 

Först var vi själva från niotiden till halvelvatiden. Sen kom min mamma och pappa dit vid halvelvatiden. Och sen en timme senare, vid halvtolvtiden, så kom min systerdotter Maria och hennes elva månader gamla dotter Nova, dit.

 

Vi solade, fikade, pratade, och lekte och gullade med Nova. Jenny tog årets första dopp också. Och för mig var det årets andra dopp.

 

Sen vid halvettiden så åkte Jenny och jag hem. Jenny duschade och gjorde sig i ordning, och sen så skjutsade jag henne till jobbet. Hon skulle även i dag jobba ett pass mellan elva och två.

 

När jag kom hem igen, vid tvåtiden, så höll jag på med diverse hushållsbestyr här hemma en stund. Satte mig sen med datorn på balkongen.

 

Här är tio bilder från stranden, på lilla underbara, härliga, söta och gulliga NOVA. Men hon är mycket finare i verkligheten än på mina kort.

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilket vackert litet liv:-) Åh:-)

2010-07-08 @ 15:34:31
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Gullig liten tjej!

2010-07-08 @ 15:44:47
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ja, hon är så himla charmig! <3

2010-07-08 @ 17:07:11
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mimmi: Ja, mycket gullig! :-D

2010-07-08 @ 17:07:33
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0