"Den man älskar" (Love the one you're with) av Emily Giffin - 2009 (2008) - Bok---------    

Recension av boken: "Den man älskar" (Love the one you're with) av Emily Giffin (2009) (2008) (Genre: Amerikansk Skönlitteratur / Romaner.)

---------


"Ellen Dempsey har allt: en våning i New York, en framgångsrik karriär som fotograf, och inte minst underbare maken Andy. Ellens äktenskap inte bara verkar perfekt, det är perfekt.

Men tre månader in i det lyckliga äktenskapet springer Ellen på Leo - första kärleken som bara försvann ur hennes liv efter ett bråk en nyårsnatt för sju år sedan. Leo, som helt utan förklaring lämnade henne hjärtekrossad och bitter. Det ena leder till det andra. Ellen börjar ifrågasätta det liv som hon lever tillsammans med Andy ... För om Andy är den stora kärleken, varför kan hon då inte glömma Leo?

Den man älskar är en kärleksroman med humor och hög igenkänningsfaktor. Emily Giffin skriver med värme och intelligens om ämnen som berör oss alla"


(Kopierat från bokus.com)

 

---------

En charmig, kärleksfull, rolig, välskriven, insiktsfull, rörande, oförutsägbar, sorglig, och jättebra roman/chick lit/kärleksroman! Kan helt klart rekommenderas!

(Britt-Marie "Bim" Kullin)


---------   

Betyg:  4 av 5.  

---------  Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0