Sommar - 2010 - P1 - Sommarvärd nummer 12 - 7/7 - Viveca Sten.Sommarvärd nummer tolv, den sjunde juli, var Viveca Sten, 50 år, deckarförfattare, chefsjurist.

Det här var ett program som verkligen tilltalade mig. Jag har läst Vivecas tre utkomna kriminalromaner om Sandhamn, och hoppas på fler. (Här är en länk till min recension på hennes senaste bok, och det finns också länkar till dom två tidigare där).

Jag läser ibland hennes blogg, har henne som vän på Facebook, och vi har också träffats en gång när hon signerade sina böcker på Bokia i Farsta. (Här är länk till det inlägget).

Jag tycker att Vivecas sommarprogram var mycket bra och intressant, och det berörde mig.

(Och Viveca, jag tycker att du spelade jättebra musik! Strunta i vad dina barn säger!) ;-D

Betyg: 4 av 5.Kommentarer
Postat av: Johanna

Va roligt att du har träffat henne. Och nej, jag har inte läst hennes böcker än men det kommer så småningom:-) Det kommer att ta tid att plöja igenom alla duktiga deckarförfattare eftersom jag först nu, vid 29 års ålder läser deckare för första gången:-) Bokmalen har bra recensioner så när jag inte vet vad jag ska läsa så går jag dit:-D

2010-07-08 @ 18:10:24
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ja, kriminalromaner är ju min favoritgenre, så det är bara att fråga om du vill ha tips! ;-) Och tack för att du gillar min recensioner! Om bokförlagen vill ha referenser när dom ska ge mig recensionsexemplar, så hänvisar jag till dig! ;-D

2010-07-08 @ 19:15:31
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johanna

Absolut, bara att hänvisa till mig:-P

2010-07-08 @ 19:36:54
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Tack! :-D

2010-07-08 @ 19:40:53
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0