Fredagen den 15 oktober 2010.


Som jag skrev om redan i går, så var vi bara sex stycken på jobbet i dag, istället för nio stycken som vi är när vi är fulltaliga. Så självklart så blev det en stressig och hektisk dag. Men alla hjälptes åt så mycket vi kunde, så jag tyckte att vi fixade dagen riktigt bra faktiskt.

Jag var halva dagen i skalen och fixade grönsakerna, och den andra halvan av dagen i lilla matsalen. Vi serverade pyttipanna med rödbetor i dag.

Dagens lunchtallrik.Åkte hem direkt efter jobbet. Både Borzko och Jenny var hemma när jag kom hem, men Jenny låg och sov efter ett nattpass. Borzko hade sin veckans lediga dag i dag. Vi tog en fika och en pratstund när jag kom hem.

Jenny hade beställt väckning klockan tre, och det fick hon förstås. Hon gick upp, åt "frukost", duschade, och gjorde sig i ordning. Och sen när hon var klar så stack hon iväg hem till Mattias.

Borzko och jag åt middag vid femtiden.

Jimmy kom inte över hem till oss något i dag. I dag är faktiskt den första dagen, sen han flyttade, som jag inte har träffat honom... Och ändå så är det ju faktiskt hans 23-årsdag i dag.. Men han skulle fira lite med kompisar i kväll. Och i morgon så firar vi ju honom med familj och släkt. :-D

Borzko och jag satte oss sen uppe i vardagsrummet. Borzko läste i sin bok, och jag läste också mest i min bok.Men jag satt också lite med datorn.Tända värmeljus förstås.Sen vid åttatiden så plockade vi fram en massa gott att äta och dricka.Och så satte vi igång teven för att titta och lyssna på "Idol".Efter "Idol" så blir det väl "Idol 2010 Eftersnack" på TV 400. Och efter det så blir det nog lite bokläsning igen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0