Fredagen den 8 oktober 2010.


I dag har jag varit ledig från jobbet. Tog ut en kompensationsledig dag i dag, för att shoppa och fixa det sista hos Jimmy.

Gick upp gjorde jag halvfem som vanligt ändå, för jag ville att dagen skulle vara lång, och jag ville även hinna med lite saker här hemma.

Borzko var också ledig i dag, för han har alltid sin veckans lediga dag på fredagar numer. Han gick upp klockan sex.

Jag höll på och fixade och grejade med en massa olika saker här hemma på morgonen. Bloggade några inlägg gjorde jag också.

Sen vid kvart i tio så kom Jimmy och hämtade mig med bilen.

Borzko stannade kvar hemma då. Han skulle fortsätta med veckostädningen som vi hade påbörjat. Och sen så hade han en tid hos tandhygienisten.

Jimmy och jag åkte till IKEA. I dag handlade han bland annat hallspeglar, hallhyllor, garderobsinredningar med trådbackar, och en massa andra saker.När vi var klara på IKEA så åkte vi till ICA Kvantum. Där började vi med att ta en fika.Sen så handlade vi lite på ICA Kvantum. Och sen handlade vi också lite på JULA, Systembolaget, och CityGross.

Åkte sen hem till Jimmy i Fagersjö med allt som vi hade handlat.

Borzko kom sen också dit strax efteråt, när han var klar hos tandhygienisten.

Borzko och Jimmy åkte sen iväg en sväng hem till Borzkos Mamma, för hon behövde hjälp med att bära ner en stor gammal hörnsoffa till grovsoporna, eftersom hon hade fått en ny hemlevererad, men dom tog inte med sig den gamla.

Jag höll på och fixade med lite allt möjligt när dom var borta.

När dom kom tillbaka igen, så hade dom köpt mig sig middag från Hamburgarprinsen i Fagersjö.Efter middagen så fortsatte vi med allt fixande i lägenheten.

Vid halvsjutiden så tyckte vi att det fick räcka för i dag. Vi hann inte riktigt klart med allt, så vi ska dit igen i morgon och fortsätta med resten.

Men efter i morgon, så är nog precis allt klart i lägenheten utom gardinerna.

Här är sju stycken bilder från Jimmys lägenhet i dag.När Borzko och jag kom hem till Farsta vid sjutiden, så höll vi på och fixade med lite först. Sen tog vi fram lite gott att äta och dricka, och så satte vi oss framför vår nya fina stora teve, och våra välljudande högtalare i vårt nya hemmabiosystem, och så tittade och lyssnade vi på "Idol".Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad fint det blir. Ser riktigt mysigt ut!Kram

2010-10-09 @ 00:17:50
Postat av: MariaJ

Mer och mer ombonat för varje dag! Vad snälla föräldrar Jimmy har :)

2010-10-09 @ 08:24:38
Postat av: MariaJ

Mer och mer ombonat för varje dag! Vad snälla föräldrar Jimmy har :)

2010-10-09 @ 08:24:40
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Ja, det är en väldigt mysig lägenhet! Och nu har det blivit riktigt fint! I dag ska vi sätta upp spegel och hyllor i hallen. Sen är nog allt klart utom gardinerna.

Kram!

2010-10-09 @ 08:52:55
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> MariaJ: Ja, nu är det verkligen ett HEM!

Vi är nog rätt så snälla alla fyra i familjen. Vi ställer upp och hjälper varandra så mycket vi kan, allihopa. Snällhet föder snällhet! Det tror jag på! :-D

2010-10-09 @ 08:53:57
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> MariaJ: Och Blogg.Esse strular som vanligt...

2010-10-09 @ 08:54:27
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0