Måndagen den 18 oktober 2010.


Måndag igen, och jobb igen förstås. I dag var vi fulltalig personalstyrka igen, och det var skönt. Jag började dagen med att städa i matsalarna, sen jobbade jag med grönsakerna i skalen, och slutligen så var jag i diskrummet och hade hand om disken. Vi serverade färsbiffar med potatismos i dag.

Glad att jag anlände till jobbet helskinnad var jag också. För jag råkade ut för en riktig sladd på vägen, eftersom det var snorhalt i morse. Men tack och lov så gick allt bra. Kanske dags att byta till dubbdäcken?

Vacker himmel var det i morse vid sjutiden när vi fikade.Och så här såg min lunchtallrik ut i dag.Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på som vanligt här hemma på eftermiddagen, och fixade med diverse hushållsbestyr. Satt lite med datorn en stund också.

Sen vid fyratiden så kom Jimmy och hämtade upp mig när han var på väg hem från jobbet. Jag skulle hjälpa honom med lite smågrejer i lägenheten.

Men först så åt vi middag tillsammans hemma hos honom. Sen så höll vi på och fixade och grejade med lite allt möjligt i lägenheten.

Klockan sju hade han bokat tvättstugan och då följde jag också med honom dit en sväng också.Fina höstblommor utanför tvättstugan.Sen vid åttatiden så kom även Borzko dit en stund. Han hjälpte också till med lite smågrejer.

Och vid niotiden sen så åkte Borzko och jag hem till Farsta igen. Bokläsning blev det för Borzko då, och själv så satte jag mig med datorn i knäet en stund.Kommentarer
Postat av: Snurran

...och rymdskepp var det på morgonhimlen utanför skolan också ;-D Trevligt när de sätter ut lite trevliga blommor på allmäna platser så där - man kan behöva bli lite uppiggad när man ska gå iväg och tvätta! :-D

2010-10-18 @ 21:49:05
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Maja

Kan inte du börja skriva vad ni serverar för vegetariskt alternativ? :} Tycker det är så kul att se (och läsa) eftersom det blivit så mycket vanligare! När jag gick i tredje klass och blev vegetarian var utbudet knappt, och nu tio år senare, så är det ju så himla mycket varierad och god mat för vegetarianer. Och det vore såklart kul att se vad det är för något på alla dina bilder!

2010-10-18 @ 22:57:49
URL: http://maija.devote.se
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, nästa gång kanske jag ska ta och släcka lamporna i taket innan jag fotograferar! ;-DJa, dom har mycket blomsteruppsättningar runt omkring där Jimmy bor! Jättefint! :-)

2010-10-19 @ 14:36:56
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Maja: Vårt vegetariska alternativ är så likt det vanliga alternativet som möjligt. Färbiffar = vegbiffar. Köttfärssås = Sojafärssås. Och så vidare. Men jag kanske skriver lite mer, och fotar lite mer. Fast jag lovar inget! ;-)

2010-10-19 @ 14:39:18
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Jojo

Otroligt fin soluppgång! :)

2010-10-19 @ 20:30:17
URL: http://jojoaug.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Jojo: Ja, visst var det! :-)

2010-10-19 @ 20:54:26
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0