Fredagen den 3 juni 2011.


Jobbade i dag som vanligt, men det var inte en vanlig arbetsdag precis. Istället för att vara nio personer, så var vi bara tre stycken som jobbade i dag. Och istället för att servera över femhundra personer, så serverade vi bara cirka femtio stycken. Och av våra skickningar, så hade vi bara ett par stycken av dom.

Mycket lugnt var det alltså, och en behaglig arbetsdag. Klockan tolv var vi klara med allt, och då gick vi faktiskt hem, två timmar tidigare.

Borzko var hemma när jag kom hem, eftersom han hade sin veckans lediga dag i dag, som nästan alltid på fredagar.

Vi höll sen på och röjde större delen av eftermiddagen. Två körningar till Återvinningsstationen blev det, med bland annat vår kökssoffa, och några billy-hyllor.

Vi körde även över en del av våra balkongmöbler hem till Jimmy.

Handlade på Hemköp gjorde vi också.

Och middagen intogs på McDonalds i Sköndal.

Satt ute och pratade en hel del med våra grannar gjorde vi med.

Och så småningom så hamnade vi på balkongen, med våra böcker.Vi lär väl säkert sitta här ute till åttatiden och njuta av den sköna kvällen. Sen går vi nog in och tittar och lyssnar på säsongens sista "Så ska det låta". Och efter det så ska vi nog se på en dvd-film.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Oj, vad mycket du hann med på eftermiddagen! :-) Ha en fortsatt trevlig kväll!

2011-06-03 @ 19:07:47
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Katarina

Oooh no.

Inte har du väl åkt till tippen med din fina köks soffa.. snyft

Den hade ju kunnat få bo hos mig här i Farsta.

2011-06-03 @ 19:46:46
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, ibland är man väldigt effektiv! Och ibland är man väldigt lat! ;-D

Ha en trevlig kväll du också! :-)

2011-06-03 @ 19:52:12
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Katarina: Oj! Vad synd! Trodde inte att någon ville ha den där gamla kökssoffan... Den är över tjugofem år gammal...

2011-06-03 @ 19:53:09
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Katarina

Tyckte den såg fin ut jag.. =)Kom föresten på att Myrorna och andra liknande firmor brukar hämta saker som man inte vill ha. Tänkte om du har mera som du tänker slänga.. Förut skänkte jag en del böcker och prylar till Farsta huset när dte låg på Ågestabroväg. Numera har de flyttat till Skarpnäck..Möjligheternas hus som drivs av IOGT NTO. Jag tycker det är synd att slänga saker om de är användbara.Passar också på att gratulera till den nya lägenheten och vad skönt att ni fick den gamla såld! Måste ha varit en riktig rysare det..

2011-06-05 @ 00:24:04
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Katarina: Okej! Men den var rätt så sliten faktiskt, och det kanske inte har framgått på fotografierna. Den var ju, som sagt var, över tjugofem år.Vi har nog inte så mycket annat som vi ska kasta nu. Det är bara bokhyllorna i vardagsrummet, och dom är trasiga och rangliga, så dom vill jag inte skänka bort. Dom ska slängas.Tack för gratulationen! Ja, det var en riktig rysare! ;-D2011-06-05 @ 09:44:52
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0