Torsdagen den 9 juni 2011.


Näst sista arbetsdagen för den här terminen och för det här läsåret! ;-D

En ganska så ordinär och vanlig arbetsdag var det i dag. Vi var fulltalig personalstyrka, och allt flöt på bara bra. Vi serverade kokt korv med potatismos. Och en liten salladsbuffé.

Till eftermiddagskaffet i dag blev vi bjudna på små och jättegoda prinsessbakelser.Och så blev uppvaktade med varsin ros och ett fint kort, av en personalgrupp i skolan.Åkte hem direkt efter jobbet. Och nästan precis samtidigt så kom Jimmy dit, efter sitt jobb. Vi var sen bara inne en kort stund, och sen åkte vi iväg i Jimmys bil, mot Skavsta, för att hämta upp Jenny och Mattias där.

Vi stannade på vägen på Max strax utanför Nyköping, och åt middag.Och sen satt vi en stund på flygplatsen och väntade på att deras plan skulle landa.Planet landade nästan punktligt, och så åkte vi alla fyra mot Stockholm.

Jenny och Mattias var nöjda med sina fyra dagar i Rom.Vi släppte av Jenny och Mattias i Högdalen, Jimmy körde sen mig hem till Farsta, och sen så åkte han hem till sig i Fagersjö.

Jag kom hem vid sjutiden, och Borzko var då hemma. Större delen av kvällen sen, satt vi båda två på balkongen. Borzko läste i sin bok. Och jag delade min tid mellan datorn och boken.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Trevligt att du fick sällskap av Jimmy även denna gång och skönt att de unga tu är lyckligt och väl hemma igen :-) Tack för de fina bilderna ;-D

2011-06-09 @ 22:20:33
URL: http://blog.passagen.se/filijokus
Postat av: Arne aus Berlin

Det är alltid kul att läsa här.

Jag älskar trevlig semester!

2011-06-10 @ 09:55:32
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det är alltid trevligt med sällskap!Och alltid skönt när alla är hemma!Varsågod! Kul att bilderna uppskattas!2011-06-10 @ 16:20:36
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Arne aus Berlin: Tack så mycket! :-D

2011-06-10 @ 16:20:53
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0