Dagbok - Lördagen den 10 december 2005


Mobilen larmade klockan sju som de flesta av mina lediga dagar. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Och sen blev det frukost förstås, fiberhavregrynsgröt och kaffe som vanligt. Borzko gick upp vid åttatiden, Jimmy vid halvniotiden, och Jenny vid niotiden.

Vid niotiden sen så promenerade jag in mot stan. Och i dag fick jag för en gångs skull sällskap! Borzko följde med mig på promenaden. Cirka fyra grader kallt, lite snålblåst, men klart och soligt till en början. Sen blev det lite mer moln, men det var ändå skönt väder.

Efter en och en halv timme, vid halvelvatiden, så var vi framme vid Skanstull. Då kom Jimmy och Jenny in med tunnelbanan och mötte upp med oss där. Sen så promenerade vi alla fyra in till Hötorget. Köpte varsin Kaffe Choko och drack på vägen. Vi gick förbi Julmarknaden i Gamla Stan och kollade lite där också.








Sen så gick vi runt på stan och shoppade en del. Julklappar mest. Vad vi köpte tänker jag inte skriva här… Det finns ju en och annan i släkten som läser min blogg… tror jag… Jag köpte lite till mig själv också. En topp, en cardigan och en långärmad t-shirt. Alla svarta och alla på Gina Tricot. Åt lunch gjorde vi på Åhléns. Jag åt macka, yoghurt, kaffe och juice. Sen så åkte vi hem vid tretiden.




Stegräknaren var med:
22.802 steg
19.38 kilometer
690 förbrukade kalorier
3.34.28 effektiv gångtid

När vi kom till Farsta Centrum så gick vi till Frisérsalongen. Där klippte sig Jimmy (230:-) och Jenny gjorde massor med blonda slingor (600:-) Jättefina blev de båda två! Hemma sen vid femtiden. Då åt vi middag. I dag blev det hämtmat från KinaHörnet i Farsta Centrum. Jag åt kinesiska jätteräkor wokade med broccoli. Mycket gott!










Sen efter maten så klädde vi granen! Ja, jag vet… Det kanske är lite tidigt… Men vi har hellre grejerna framme före jul! Sen så plockar jag gärna bort allt direkt efter julen! Ibland före nyår till och med… Vi har ju köpt en ny plastjulgran i år. En liten, bara 150 cm. Jättefin blev den i alla fall! Lite glögg och julmusik blev det till granpåklädningen! Klädde en liten prydnads-en, som vi har på uteplatsen, med röda kulor också.












Gick en sväng till Centrum igen sen, för att köpa lite chips och godis till oss alla. Sen så blev det datorn som gällde resten av kvällen. Även för Jimmy och Jenny blev det mest tid vid datorn. Och Borzko tittade på teve.




Kommentarer
Postat av: Angela

22 000 steg! Vågar knappt nämna då att min räknare stannade vid knappa 4 000 ;-) Va' fint ni har gjort och vilka härliga ungar ni har!

2005-12-11 @ 09:41:29
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Hej Angela! Alltid kul när du kommenterar här! Du är en av de få som gör det! --- Ja, men jag har nog säkert bara 4.000 steg ibland jag också... Så är det ju. Jag har nog läst att du har en väldig massa steg du också ibland! --- Tack för berömmet om julpyntet! Och framförallt om "ungarna"! Jag tycker ju givetvis själv att de är UNDERBARA! Stor kram till dig från mig!

2005-12-11 @ 13:21:29
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0