Sommar - 2010 - P1 - Sommarvärd nr 5 - 30/06 - Per Holknekt.



Per Holknekt, 50 år - modedesigner, entreprenör.

Per Holknekts program var mycket bra och intressant. Otroligt vilket omväxlande liv han har haft. Han pratade i direktsändning, vilket alltid är lite extra roligt tycker jag. Och det var mycket gripande och rörande många gånger.

Allra roligast var ju när han spelade "Mediahora" från det första Big Brother som sändes i Sverige år 2000. Per var ju med där då, som precis nybliven nykter alkoholist.

Jag älskade Big Brother! Och det allra första var ju det allra bästa! :-D

Här under är "Mediahora" från 2000 med alla deltagarna.

Betyg: 5 av 5.


Kommentarer
Postat av: Erik

Han är inte precis blygsam, den där Holknekt.

2010-07-01 @ 13:07:40
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Erik: Nej, i och för sig inte. Men jag tycker inte att han på något sätt är skrytsam och dryg heller.

2010-07-01 @ 13:11:40
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Marianne

Jag ska lyssna på honom. Även om jag en gång itiden för över 20 år sedan tyckte väldigt illa om honom. Vi hade en butik som sålde skateboard och snowboard då. Han och några till öppnade en butik inne i stan och var otroligt dumma och dryga. Jag vet ju att han hade väldiga problem med alkohol och ev. droger på den tiden. Jag tycker nog att han blivit bra mycket trevligare sedan dess. Man kan ju inte säga annat än att han är otroligt driftig och duktig.

Jag tyckte också att den första och ev. andra säsongen av Big Brother var bäst. Sedan spårade det ur totalt men enbart storbröstade och korkade tjejer. Det var roligare när det var olika åldersklasser och personligheter.

2010-07-01 @ 13:33:49
URL: http://marianneekwall.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Marianne: Jag tycker absolut att du ska lyssna på honom. Jag tror att han har blivit mer ödmjuk genom åren. Och han har ju som sagt haft problem med både knark och alkohol. Men han är en otroligt duktig och driftig människa.



Ja, jag håller absolut med dig om Big Brother. Det var mycket roligare i början, när personer som Per och Angelica var med. Och inte bara likadana och handplockade människor.



2010-07-01 @ 13:41:07
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Ahnna

Ja, den första säsongen var kanon. Och jag gillade Per och önskade så att det skulle gå bra för honom och det har det ju gjort. Kul när livet kan bli bra igen. Kram ahnna

2010-07-02 @ 22:59:28
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Ahnna: Ja, den första var ju klart bäst! Och jag gillade också Per mycket. Otroligt att han kunde komma igen så. :-)

2010-07-02 @ 23:03:06
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0