Måndagen den 28 augusti 2006

Jobbade…


 

Kom hem ifrån jobbet vid kvart över två. Parkerade bara bilen och sen så gick jag direkt till Centrum och mötte upp med Jenny som kom ifrån skolan. Vi köpte lite smågrejer bara, och så varsin glass, sen gick vi hem. Satt en stund sen och pratade om allt som har hänt Jenny i helgen. Jag har ju knappt träffat henne alls i helgen. Träffade henne i torsdags kväll, och sen bara i någon timme i lördagskväll. Hon har sovit borta tre nätter i rad, och jobbat både lördag och söndag. Så det är skönt att hon är hemma igen nu, och att vi har hunnit prata igenom allt.


 

Höll sen på och fixade med allt möjligt här hemma. Jimmy vaknade och gick upp vid fyratiden. Han jobbade ju i natt, så han har sovit hela dagen. Han duschade och gjorde sig i ordning. Borzko kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Vi åt alla fyra middag då tillsammans för en gångs skull! Det är inte ofta det händer precis. Speciellt inte på vardagar. Alltid trevligt att sitta alla fyra tillsammans och äta, prata, och umgås en stund.


 

När vi hade ätit klart så duschade Borzko och gjorde sig i ordning. Sen så stack han iväg till tunnelbanan vid sextiden och åkte iväg till Söderstadion. Han skulle möta upp med några jobbarkompisar där och sen titta på fotbollsderbyt mellan Hammarby och Djurgården.


 

Jimmy satt vid datorn efter middagen. Sen vid åttatiden så stack han iväg för ännu ett nattpass mellan nio och sju. Jenny satt mest vid datorn på kvällen, och hon kollade även lite på teve. Själv så satt jag i kökssoffan först en stund med datorn. Sen så läste jag ut boken som jag började på i går: ”Kan jag dö, mamma?” av Ingrid Edgardh.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Ja visst är det underbar att en vardag kunna sitta hela familjen. Läste om fotbollen, tänkte på Borzko då, för jag hade precis läst din blogg innan. Trist när sådant händer.

2006-08-28 @ 23:02:32
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, inte är det ofta inte, som vi äter tillsammans. Fotbollen var verkligen en trist historia i går... För djävligt att sånt ska förekomma... :-(

2006-08-29 @ 19:19:53
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0