Torsdagen den 20 juli 2006

Mobilen larmade klockan halvsju. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Jenny gick upp halvåtta och genomgick sina morgonbestyr. Vid kvart över åtta så gick vi iväg. Vi promenerade bort till Farsta Sjukhem, där gick hon in för att jobba, och jag promenerade vidare på min vanliga lilla morgonrunda i cirka en halvtimme.


 

Hemma igen strax före nio. Borzko hade vaknat och genomgått sina morgonbestyr. Jimmy vaknade vid nio och gjorde sen det samma. Sen så blev det nytta som gällde. Vi tre hjälptes åt med: byte av alla lakan, byte av handdukar, tvätt av lakan, tvätt av handdukar, dammande, putsande av speglar och glasytor, dammsugning, torkning av golv, skurande av toalett och badrum, strykning av tvätt, skurande av uteplatsen, m.m, m.m, m.m. En sväng till Willys i Länna blev det också, och kvittot slutade på strax över ettusen kronor.


 

Sen så rensade jag ut en massa grejer i överskåpen i vårt sovrum. La sen det i flyttlådor och sen ner med det i källaren och upp på de fina hyllorna som Borzko har byggt. Nu är det verkligen jättebra i källaren! Förut så gick det inte ens att gå in. Nu sitter takboxen uppspänd, och alla åtta däcken hänger uppe på väggen. Sen är det massor med hyllor med plats för cirka tjugo flyttkartonger. Fast jag gick ner med en hel del i dag, så finns det ännu plats för flera lådor till på hyllorna. Och sen så finns det ju massor med plats på golvet också.


 

Tråkigt väder hela dagen, så det passade ju bra med all nytta i dag. Grått, molnigt, små regnskurar ibland, cirka tjugo grader. Inte kul alls. Jimmy stack iväg vid tvåtiden när vi var klara. Först åkte han hem en sväng till sin kompis Kristian i Hagsätra. Sen så skulle han vara på jobbet klockan fyra. En av cheferna slutade i dag, så de skulle ha en liten avtackning med personalen.


 

Jag varvade datorn med boken sen ett tag. Läste lite bloggar och nyheter i datorn. Läste ut boken som jag började på i går kväll: ”Smulklubbens skamlösa systrar” av Mian Lodalen. Jenny kom hem från jobbet vid strax efter tre. Hon gjorde sig i ordning och sen så satt hon vid datorn en stund.


 

Vid femtiden sen så åkte jag, Borzko och Jenny iväg. Vi tog bilen, och först så åkte vi till McDonalds i Sköndal, där vi åt middag. Jag åt en couscoussallad med tillbehör. Sen så körde vi vidare in mot stan och sen ut på Djurgården. Parkerade på den stora parkeringen precis utanför Gröna Lund. Nära och bra, men väldigt dyr blev parkeringen.


 

Gick sen mot Skansen. Vi hade ju köpt fyra biljetter för länge sedan till årets Rocktåg med Tomas Ledin, Andreas Johnson, och Jill Johnson. Men Jimmy kunde ju nu inte gå eftersom han skulle på sitt håll på jobbet, så innan vi gick in så sålde vi hans biljett utanför.


 

Vi var där strax efter sex. Bara ståplats var det, och vi tog bra platser en bit bak upp på en upphöjning så vi såg bra. Prick sju så började Andreas Johnson. Han spelade väl i cirka trekvart. Han var faktiskt riktigt bra. Efter honom så var det Jill Johnson. Hon var väl sådär tycker jag. Jag gillar inte riktigt hennes musik. Hon spelade väl också cirka trekvart.


 

Och sen slutligen så kom då Tomas Ledin. Det var nog ungefär femte gången som jag såg honom. Och han var precis som vanligt. Han hade en bra blandning mellan nya och gamla låtar. Trevliga mellansnack hade han också. Härlig allsång blev det förstås. Trodde att det kanske skulle vara sämre, att han hade blivit äldre och tröttare, och att han kanske hade gjort sitt. Men så tyckte jag absolut inte att det var. Han hade samma spelglädje som förut. En klart jättebra konsert var det. Borzko och Jenny tyckte också att det var jättebra.


 

De hade varnat för regn på kvällen, men det slapp vi. Det kom endast några få droppar just när konserten tog slut. Det gick snabbt att komma hem sen med bilen. Vi var hemma vid halvtolvtiden.


 

Jimmy var hemma när vi kom hem. Han hade varit på avtackningen av en jobbarkompis först. Sen hade tio stycken av dem, bland annat Jimmy, åkt iväg på bio. För mig blev det en liten datorstund när jag kom hem innan det blev dags för sängen.


 

Lägger in några fotografier från kvällen. De är tagna med mobilen och en bit ifrån scenen så det är ju inte någon toppenkvalité precis. Kolla gärna in Jennys Blogg också. Hon kanske skriver något och lägger in kort också.



    



    


   

Kommentarer
Postat av: Angela

Jasså ni hade ert dåliga väder i går. Vi har det i dag. Typiskt nu när jag äntligen ska få semester ;-(

2006-07-21 @ 11:33:43
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, vi hade dåligt i går. Men det är inte så himla bra i dag heller... Kall vind, sol och moln om vartannat. Och det ser ut som om det kan bli regn senare... I natt regnade det rejält här. Tycker faktistkt att vi har haft ganska så dåligt här hela veckan. Utom måndagen. Men ni verkar ju ha haft en riktig värmebölja på västkusten hela veckan. Verkar att bli dåligt här fram till mitten på nästa vecka. Tråkigt... Jag håller tummarna för dig att du ska få bra väder på semestern. Det är du absolut värd. Men jag vill också ha bra väder resten av sommarlovet! ;-)

2006-07-21 @ 11:53:44
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0