Tisdagen den 30 januari 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Även i dag så var jag först i skalen, sen så dukade jag, och sen så var jag andreman i stora matsalen. I dag serverade vi kycklingkorv och fullkornsmakaroner. Och så förstås vår eminenta salladsbuffé, som i dag innehöll 37 (!) olika sorter. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Han hade en ledig dag från jobbet i dag. Han stack iväg ganska direkt till Webhallen i Sundbyberg och köpte sig en ny mobil. En Samsung SGH-Z150 blev det den här gången.


 

Själv så gick jag iväg till Centrum och till Folktandvården. Det var dags för ett besök hos min Tandhygienist. En halvtimme senare, och 650:- kronor fattigare så gick jag hem igen.


 

Jenny kom hem en kort stund efter skolan, men sen stack hon iväg nästan direkt igen. Hon skulle iväg på en teveinspelning av ett avsnitt av ”Fråga Olle” på Kanal 5 tillsammans med kompisar från skolan. Hon åt sen middag på McDonalds.


 

Jimmy och jag åkte iväg en sväng till Bauhaus i Länna. Där köpte vi fyra stycken nya fönsterlampor. Det blev fyra stycken likadana som vi köpte i december till vårt köksfönster. (Här finns en bild på fönsterlampan från ett tidigare inlägg, och här är ytterligare ett kort). De här fyra nya ska vi ha i Jennys rum, mitt och Borzkos sovrum, och så två stycken i vardagsrummet.


 

När vi kom hem så åt vi två middag. Efter det så satt Jimmy och jag i köket med våra datorer en stund. Vid sjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt middag då och sen så duschade han. Jimmy stack iväg vid halvåttatiden till Hagsätra för att träffa några kompisar.


 

Jenny kom hem vid strax före åtta. Vi två satte oss sen vid köksbordet med våra datorer. Och så tittade vi på ”Grammis-Galan” förstås. Den var som vanligt kul att titta på.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppsan Stina, du hade visst en salladsbytta mer i din buffé än jag! Hade precis för mig att du sa 36...Shit happens ;-)

2007-01-30 @ 22:13:14
Postat av: Martin!

hej hej! Jag går i Kunskapsgymnasiet i Globen och är i samma ålder som din dotter Jenny! Ville bara säja att din blogg är underbart bra!! Jag läser på din och Jennys blogg varje dag, det är som en ljusglimt i vardagen! /Mardy @ playahead

2007-01-31 @ 12:34:33
URL: http://mardy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var väl jag som räknade! Så jag hade väl rätt va!? ;-)

2007-01-31 @ 14:28:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Martin: Hej! Jag vet ju inte om du skriver ärligt eller om du är ironisk! ;-) Men om du menar vad du skriver så tackar jag så hemskt mycket för berömmet om min blogg! :-)

2007-01-31 @ 14:29:48
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0