Två arbetsveckor / tio arbetsdagar kvar till Jullovet! ;-D


Ja, nu är det två arbetsveckor / tio arbetsdagar kvar till Jullovet! ;-D

Sen är jag ledig i arton dagar! :-D

Kommentarer
Postat av: Hej

Vad härligt!! jag längtar väldigt mycket. Vill säga att jag tycker att du verkar vara en varm och snäll människa. Gillar din blogg! Fortsätt på samma sätt.

2008-12-05 @ 15:43:13
Postat av: Bim

---> Hej: Ja, jag längtar också otroligt mycket till jullovet, och till att få vara ledig! :-)



Tack så mycket för din snälla kommentar! Den gjorde mig glad! :-D

2008-12-05 @ 15:51:16
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Och efter idag är det bara nio arbetsdagar kvar :)



Jag har inte försvunnit, tänkte på att jag inte kommenterat sedan i torsdags. Jag har haft fullt upp och inte hunnit sitta vid datorn. I fredags var min sambo på julfest så min prinsessa(syrrans dotter) var här hos mig. Vi hade så mysigt, vi såg på Niko (den där nya julfilmen). Jag tänkte nästan låta bli att skjutsa hem henne och behålla henne för mig själv :)

Sedan på lördagen var vi på julbord och var borta större delen av dagen, och igår fick jag till och med min sambo att umgås med mig istället för att bara sitta och spela dataspel ;)

Helgerna går alldeles för snabbt. Det är svårt att tro att det bara är lite mer än två veckor kvar till jul. Fast det känns lagom roligt att både tandläkaren och ett cellprov ska hinnas med innan dess.. På onsdag ska jag till tandläkaren och nästa tisdag måste jag till sjukhuset för cellprovet.



Hoppas att allt är bra med dig!



Kramar

2008-12-08 @ 14:51:49
Postat av: Bim

---> Josefin: Hej! Ja, nu är det bara nio arbetsdagar kvar! ;-)



Jag saknar faktiskt dina kommentarer, när det går flera dagar utan dom! Det ska du veta! Men jag förstår att du inte alltid hinner och orkar kommentera! Hoppas att du läser i alla fall!



Det låter så mysigt när du pratar om din systers barn! Man märker verkligen hur mycket du tycker om dom! Du kommer nog att bli en underbar mamma!



Stackars dig... Både tandläkaren och cellprov... Jag vet ju att du är rädd för tandläkaren. Du får tänka att det är bra för dig efteråt.



Allt är bara bra här. Trött som vanligt bara.



KRAM!!!!



2008-12-08 @ 16:52:03
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad gullig du är! :)

Jag blir så glad av att du skriver att jag är saknad, och att du tror att jag kommer att bli en underbar mamma :) (Om jag nu ändå fick bli mamma snart, vi pratade om det i helgen men det är samma sak än, han vill inte riktigt än och han måste fundera..)



Jag läser allt i din blogg. Jag tycker ju så mycket om din blogg och när jag inte hunnit vara inne på nån/några dagar saknar jag självklart dig :)



Hoppas att du känner dig mindre trött idag. Som sagt skönt att det snart är julledigt så du får ta det lite lugnt. Nu är det dessutom så himla mörkt ute och bara ljust några timmar om dagen så det är klart att man blir tröttare då :(



Kramar



2008-12-09 @ 09:19:12
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, jag älskar ju att få kommentarer på mina inlägg! Och du är ju en av mina flitigaste kommenterare, så självklart så saknar jag dig när du är borta härifrån några dagar! :-)



Alltid när du pratar om dina syskonbarn så märker man hur mycket du älskar barn. Hoppas din man snart ändrar sig...



Trött i dag med... Men det går väl över när jag blir ledig. Det är mörkret som man blir så trött av tror jag. Såna här gråa dagar blir det ju inte ens ljust i några timmar...



Kram!

2008-12-09 @ 18:20:03
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0