Dagens Dagbok - Torsdagen den 13 mars 2008 - Morgonen och Förmiddagen och Eftermiddagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju, eftersom jag hade en ledig dag från jobbet. Gick upp då, duschade, och gjorde mig i ordning.


Klockan åtta så gick jag in och sjöng för Jenny, och gav henne ett presentkort. Egentligen så har hon ju redan fått alla sina födelsedagspresenter förut i förskott. Men snäll och dum som jag är, så älskar jag ju att skämma bort mina ungar. Så hon fick ett presentkort att jag skulle stå för allt som hon ville göra under dagen.


Jenny gick sen upp vid halvniotiden, och så gick hon iväg en snabbis till Centrum, för att sola en kvart på SolAkuten. När hon sen kom hem igen, så hade jag dukat fram frukosten till oss båda.


När vi hade ätit klart så duschade Jenny och gjorde sig i ordning. Och vid strax före tio sen, så stack vi iväg med bilen till Farsta Centrum.


Först så gick vi till vår bank, Nordea. Där fixade vi nytt bankkort till Jenny, och lite andra grejer.


Sen så gick vi till Salong Ma Griffe, för att Jenny skulle fixa sitt hår. Hon klippte av ungefär en decimeter, och klippte också upp håret lite i etapper. Och så färgade hon håret. Men hon färgade håret i typ sin naturliga hårfärg, tog liksom bara bort det mörka underhåret som blir på vintern när man är blondin. Jättefin blev hon! Både längden och färgen blev jättesnyggt. 910:- kronor kostade det, och cirka en och en halv timme tog det.


Efter att vi vara klara där så tog vi bilen och så åkte vi till Haninge Centrum. Och så gick vi till Salong ProfessioNail, för att Jenny skulle fixa sina naglar. Hon byggde upp akrylnaglar. Det kostade 420:- kronor och tog ungefär en halvtimme.


När hennes naglar var klara så gick vi och åt lunch på Taco Bar. Vi åt båda två först tacochips med guacamole. Och efter det så åt vi varsin Nacho De Luxe-tallrik. Jenny åt med köttfärs, och jag åt vegetariskt.


Sen blev det lite rundvandring i affärerna i Haninge Centrum. En hel del olika hårprodukter och hudvårdsprodukter plockade Jenny ihop på både Kicks och H&M.


Kaffesugen blev ju jag sen, så då gick vi och fikade på Konditori Paus. Jag tog en Caffe Latte, och Jenny tog en CocaCola. Och så delade vi på en havreboll och en biskvi.


Sen så var ju tanken att Jenny skulle hinna titta lite på kläder också, men det hann vi inte med. Vi var tvungna att åka hem, så hon skulle hinna möta Jocke i tid.


(Presentkortet som jag gav Jenny, blev värt cirka tvåtusen kronor för henne, för det var vad dagen ungefär gick på.)


Så vi åkte hem till Farsta. Och så gick vi bara snabbt in, och Jenny plockade med sig sina grejer. Och så körde jag henne till Älvsjö Station. Hon tog där pendeltåget till Södertälje för att möta upp med Jocke, och fira resten av sin födelsedag med honom.


Jag åkte hem till Farsta igen. Jimmy var hemma och hade precis kommit hem från jobbet. Han åt då middag, men jag avstod från middagen i dag. Jag var så mätt efter dagen med Jenny.


Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och så satte han sig sen på sitt rum vid datorn och teven.


Jag höll på och plockade och fixade lite här hemma med lite allt möjligt som vanligt.


Borzko kom hem från jobbet vid halvsextiden. Då åt han middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.



Se flera mobilbloggade fotografier från vår dag längre ner i min blogg. Och se också flera mobilbloggade fotografier i Jennys blogg.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Låter som att ni hade en jättebra dag tillsammans!

Imorgon är det fredag :)

Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart. Både jag och min sambo har legat sjuk hela veckan i feber och hosta så nu vill vi verkligen bli friska.

Kramar

2008-03-13 @ 19:22:28
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var en jättemysig dag i dag! Och jag hoppas att hon har en lika mysig kväll nu med sin pojkvän!

Ja, fredag i morgon! Wiieee!!!! ;-D

Krya på dig. Jättetråkigt att ni har varit sjuka hela veckan. Hoppas att ni blir friska till helgen nu.

Kram!

2008-03-13 @ 19:44:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Det så klart att du ska skämma bort henne på 18 årsdagen!! Gott med en toppen dag. Underbart med bilderna. /Kram Ahnna

2008-03-13 @ 21:25:36
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack ska du ha! :-D *kram*

2008-03-13 @ 21:29:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0