Dagens Dagbok - Torsdagen den 02 oktober 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Och i dag så var det extra mysigt att komma hem! För Jenny var hemma i Farsta! Hon kände sig bättre i dag, och hade gått i skolan på förmiddagen, och sen så kom hon hem hit.


Vi satt och pratade en stund, och sen så gick vi iväg till Centrum. Vi gick till Phone House, och där köpte sig Jenny en ny mobil. Det blev en vit Nokia E71.


Sen så gick vi till Din Sko, och jag köpte mig ett par korta, platta, svarta stövlar. Dom jag köpte i lördags kan jag inte ha... Jag trodde att dom var okej... Men jag får jätteont i mina fötter av dom... Jäkla artros... Och jag som tyckte att dom var så fina... Tyvärr så kunde jag inte köpa en större storlek av dom heller... För dom var slut... Men nu så blev det ett annat par istället... i storlek 41... :-(


Vi var sen i blomsteraffären och köpte en blomma till en kollega på jobbet som fyller år i morgon.


Efter det så gick vi hem. Sen så satt vi i köket. Jenny höll så klart på med sin nya mobil. Och vi hade också våra datorer där.


Jimmy jobbade över en stund, och kom hem vid halvsextiden. Då åt jag, Jimmy, och Jenny middag tillsammans. Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och efter det så satt vi alla tre i köket med våra datorer, och våra mobiler.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad tråkigt att du inte kunde ha skorna du köpte, jag förstår att du är besviken. Men skorna du köpte idag var också snygga. Fast det är klart att har man köpt någonting och är nöjd med det så är det inte kul att behöva byta eller lämna tillbaka.



Kram

2008-10-02 @ 21:49:22
Postat av: Bim

---> Josefin: Tyvärr så kunde jag ju liksom inte byta eller lämna tillbaka... För jag har ju gått utomhus i dom... :-(

2008-10-02 @ 21:57:30
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0