Dagens Dagbok – Måndagen den 10 augusti 2009 – Kvällen.

 

Jag satt sen kvar på balkongen med datorn och boken, till strax före sju. Då gick jag in och satte mig i vardagsrummet istället.

 

Sen så tittade och lyssnade jag på ”Sommarkrysset” från i lördags, som jag missade då, och även missade att spela in. Så jag tittade på TV4 Play i datorn.

 

Efter det så satte jag igång teven och så tittade och lyssnade jag på ”Lotta på Liseberg” på TV4.

 

Satt med datorn i knäet också under tiden, för inget av programmen intresserar mig så mycket så jag kan ge dom hundra procent av min uppmärksamhet.

 

Både Borzko och Jimmy jobbade sent i dag. Jimmy kom hem vid niotiden, och Borzko kom hem vid halvtiotiden. Båda hade redan ätit middag.

 

Resten av kvällen delade jag mellan datorn, och boken: ”Änglalik” av Veronica von Schenck.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ÄR det inte trist att nästan alltid få äta middag själv? Du får ju alltid äta ensam verkar det som i dina inlägg, och när du äter med din familj så äter ni alltid beställmat? de kan jui inte skapa särskilt mkt familjestämning? varför lagar ni inte mat tillsammans ist?

2009-08-11 @ 16:02:14
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Om jag tyckte att någonting var fel i mitt familjeliv, så skulle jag väl förmodligen försöka att ändra på det va!? Och om jag är nöjd med hur situationen är här hemma hos oss, så låt mig få vara det, för vi är alla olika, eller hur? ;-)

2009-08-11 @ 20:52:42
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0