Dagens Dagbok – Söndagen den 2 augusti 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med fyra fotografier).


I morse så larmade mobilen redan klockan halvsex, eftersom jag skulle iväg till Arlanda för att hämta upp Jenny. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Vid kvart i sju så larmade Jimmys mobil, och då gick han upp. Vi åt då frukost tillsammans. Och sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

 

Vid halvåtta sen så åkte vi iväg i båda bilarna. Först så åkte vi till Tumba, och där hämtade vi upp Jocke och Tindra. Åkte sen klockan åtta därifrån mot Arlanda. Jocke och Tindra åkte då i Jimmys bil. Vid kvart i nio var vi framme vid Terminal 5, och parkerade.

 

Nio skulle planet landa, och det gjorde det också, punktligt och bra. Det gick sen rätt så snabbt för dom att få ut sina väskor, och sen så packade vi oss in i bilarna.

 

Jag, Jenny, Jocke, och Tindra åkte i min bil. En av Jennys kompisar skulle också egentligen ha åkt med oss, men hennes pappa kom och hämtade henne. Så vi fyra kunde åka direkt till Tumba.

 

Jimmy tog fyra tjejer i sin bil. Han körde hem dom alla fyra till lite olika ställen, och sen så åkte han till Farsta och hämtade upp Borzko, och så kom dom också till Tumba.

 

Sen så var vi där alla sex i ett par timmar. Vi fikade, åt lite lätt lunch, pratade, tittade lite på foton, Jenny visade vad hon hade handlat, och hon berättade massor som dom hade varit med om.

 

 

Och så fick jag mina Ed Hardy-kläder som Jenny hade köpt till mig. Självklart så har jag betalat dom själv, men hon var snäll och gjorde sig besväret att handla till mig. Jag var ju så nöjd med det som jag köpte förra året när vi var i Alanya, så jag ville ju så gärna att hon skulle handla till mig. (Läs det här inlägget om det).

 

Det blev två stycken zip-hoods, en topp med långa ärmar, och sex toppar med korta ärmar. Nio stycken sammanlagt alltså. Dom gick på tillsammans 1.400:- kronor. Alltså ett snittpris på 150:- kronor styck. Fotografier på dom kommer i ett separat inlägg.

 

Jenny var gullig och köpte en Ed Hardy-tröja i present till Jimmy.

 

 

Vid halvtvåtiden så åkte sen jag, Borzko, och Jimmy hem till Farsta igen.

 

När vi kom hem så stack Borzko och Jimmy iväg med båda bilarna direkt igen. Först åkte dom till Wash & Drive i Fagersjö och tvättade båda bilarna. Och sen så åkte dom till OKQ8 i Farsta och tankade och kollade luft, olja, och allt sånt på dom.

 

Jag satte mig på balkongen med datorn och boken när jag kom hem.

 

Borzko och Jimmy kom hem vid halvtretiden igen. Jimmy satte sig då på sitt rum framför datorn. Borzko stack sen iväg nästan direkt igen, hem till sin mamma, på sitt vanliga söndagsbesök.

 



Kommentarer
Postat av: Snurran

Jenny ser ju pigg och brun ut, så hon har nog haft en bra semester iallafall :-) Snygg tröja Jimmy fick!

2009-08-02 @ 18:22:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, hon har haft det kanonbra. Dom är alla så nöjda med sin resa! :-)



Ja, Jimmys tröja är jättesnygg. Han gillar ju färg! Mina nio tröjor är ju så klart svarta! Bilder på dom kommer lite senare.

2009-08-02 @ 18:50:37
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0