Dagens Dagbok – Tisdagen den 11 augusti 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen + Kvällen. (Med två fotografier).

 

Även i morse så larmade min mobil klockan halvsju, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det som vanligt frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn. Efter det så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma, och jag satt också med datorn en stund.

 

Klockan halvtio så gick jag ut till bilen, och så körde jag hem till Jenny i Tumba och hämtade upp henne.

 

Vi åkte sen först ut till Kungens Kurva och till IKEA. Jenny handlade lite smågrejer, och jag handlade bara två stycken små kannor att ha mjölk till kaffet i. Varsin glass blev det också att äta.

 

Åkte en sväng sen till Heron City. Men där blev det ingen shopping.

 

Sen så åkte vi till Skärholmens Centrum. Jenny shoppade några saker. Och jag köpte mig en luddig tjock tröja med blixtlås på Cubus.

 

Vi gick sen och åt lunch. Det blev den thailändska restaurangen Sawadee som vi åt på.

 

 

Jag åt en jättegod rätt med räkor, grönsaker, kokosmjölk och curry. Precis lagom stark var den, och det var faktiskt det godaste jag har ätit på länge.

 

 

Vi åkte sen bort till Köpcentrumet vid Kungens Kurva. Ingenting köpte vi där.

 

Åkte sen återigen till Skärholmens Centrum, för då hade vi börjat att jaga en mobil till Jenny. Hon skulle köpa sig en likadan mobil som jag har, en Nokia N97, men hon ville ha en vit, och det var lite svårare att få tag på.

 

På Phone House i Skärholmen kollade dom upp att det fanns en vit mobil kvar på Phone House i Globen, så då åkte vi dit.

 

Och där på Phone House i Globen så köpte sig Jenny sin nya mobil.

 

Sen så åkte vi hem till Jenny i Tumba. Stannade bara till på vägen, och Jenny handlade lite matvaror i Vi-butiken som ligger nära där dom bor.

 

Jocke var hemma när vi kom hem dit.

 

Jimmy ringde strax efteråt, och hade precis slutat på jobbet. Och eftersom han var så nära, i Tullinge, så kom han dit en stund.

 

Vi stannade bara en liten stund, och sen så åkte både Jimmy och jag hem till Farsta, i varsin bil.

 

Vi kom hem vid sextiden. Jimmy duschade då och gjorde sig i ordning. Och sen så åt vi middag tillsammans.

 

Sen så hjälpte Jimmy mig med att göra backup på allting i min nya mobil. Jag är ju oerhört nöjd med den. Men blixten till kameran krånglar… :-( Så det är lika bra att lämna in den på service och reparation på en gång. Så jag ska göra det i morgon…

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvniotiden i dag. Han hade redan ätit middag, så han duschade bara och gjorde sig i ordning.

 

Resten av kvällen så satt Jimmy framför datorn på sitt rum. Borzko satt i vardagsrummet och läste i sin bok. Jag läste först ut min bok: ”Änglalik” av Veronica von Schenck, och resten av kvällen så satt jag med datorn.

 

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilket farande och flängande.. tur att ni fick tag på det ni sökte till sist! :-)

2009-08-11 @ 22:31:23
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det blev nog nästan en tio mil körda i dag... Och tiotusen steg på stegräknaren... Och jag var borta hemifrån i nästan nio timmar... Men eftersom jag älskar Jenny massor, och jag gillar shopping, så var det en jättetrevlig dag! ;-)

2009-08-11 @ 22:35:32
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0