Dagens Dagbok – Söndagen den 12 juli 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen + Kvällen.

Och även i dag, precis som vanligt, så larmade min mobil klockan halvåtta. Jag gick då upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så blev det i vanlig ordning frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn.

 

Borzkos mobil larmade klockan nio i dag också, som nästan alltid när han är ledig. Och då gick han upp och genomgick sina morgonbestyr. När han sen var klar, så tog han bilen och åkte till gör-det-själv-hallen på OKQ8 här i Farsta. Han hade några grejer som han ville fixa i ordning på bilen.

 

Jag hade tänkt mig en promenad i dag, eftersom jag knappt gick några steg alls i går. Men jag kände mig lat i dag också, och struntade i promenaden även i dag. Jag höll först på och fixade med diverse hushållsbestyr här hemma.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid elvatiden i dag. Frukost, fika, dusch, och iordningörande blev det för honom då.

 

Borzko kom hem sen efter ett par timmars mekande på macken.

 

Sen så satt vi alla tre uppe i vardagsrummet i ett par timmar. Jimmy hjälpte mig även i dag med min nya mobil. Jag la in musik, och ljudböcker. Och jag lärde mig alla finesser som finns på den. Jimmy satt med sin dator, när han inte hjälpte mig. Borzko satt och läste i sin bok.

 

Vid halvfyratiden så stack Borzko iväg med bilen på sitt vanliga söndagsbesök hos sin mamma. Och sen vid fyratiden så åt Jimmy och jag middag tillsammans.

 

Efter middagen så satte jag mig i den sköna eftermiddagssolen på vår övre balkong, och så läste jag ut boken: ”Bara vanligt vatten” av Kajsa Ingemarsson.

 

När solen försvann vid sjutiden, så flyttade jag tillbaka in i vardagsrummet och satt med datorn en stund och läste bloggar och nyheter. Jimmy satt vid datorn på sitt rum.

Sen så började jag på en ny bok: ”Mera kärlek – krönikor & andra texter” av Mian Lodalen.

 

Borzko kom hem från sin mamma vid halvtiotiden, och då gjorde han mig sällskap i vardagsrummet, med sin bok.

 

Nu är klockan strax före elva, och både Borzko och Jimmy har gått och lagt sig för att sova. Dom ska ju upp tidigt i morgon bitti för att jobba.

 

Själv så sitter jag nog kvar här och läser i min bok i ett par timmar till.

 


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Du läser ju så himla mycket böcker så jag förstår inte att du hinner med något annat, haha! ;) Kan inte du ta tid någon gång och se hur lång tid det tar för dig att läsa en bok på ca 200 sidor ? skulle vara kul att veta =)

2009-07-13 @ 00:48:30
URL: http://phan.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Sigrid: Ja, jag läser otroligt mycket böcker. Och speciellt så här på sommaren när jag är ledig. Men jag gör ju inte så mycket annat heller. Ser ju aldrig på teve till exempel.



Svårt att ta tid. För jag gör ju hela tiden saker emellan. Typ vid varje kapitelslut så kollar jag till exempel datorn. Så jag tror inte att det går att kolla.

2009-07-13 @ 09:12:10
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0