Dagens Dagbok - Onsdagen den 3 juni 2009 - Eftermiddagen.

Under förmiddagen så var jag ledig en stund. För jag hade tandläkartid klockan nio. Min tandläkare tog bort den provisoriska plåtbiten som har suttit i min mun, och så satte hon dit den riktiga kronan. Hon tyckte att det var lite konstigt att jag har haft så pass mycket ont, för hon tyckte inte att det såg så farligt ut. Men hon trodde att jag kanske kan ha lite ont i ett par dagar till, men sen så ska det bli helt bra. Annars så skulle jag höra av mig.


Efter att jag hade slutat jobbet, så åkte jag direkt hem. Sen så gick jag direkt till centrum och till Frisörimperiet. Jag var hos Melek och jag blekte jättemycket slingor, klippte mig kort, färgade ögonfransarna plus ögonbrynen, och "trådade" ögonbrynen och överläppen. Ettusentrehundratjugo kronor kostade det. Och jag blev som vanligt nöjd med alltihopa.


Sen så gick jag till biblioteket och så förtidsröstade jag. Vänsterpartiet var det som fick min röst. Passade på att byta ut mitt gamla bibliotekskort också, när jag ändå var där.


Gick sen hem, och åt lite lätt middag i min ensamhet. Sen höll jag på med diverse hushållssysslor här hemma, och varvade lite med datorstunder.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ibland kan man behöva rotfylla efter man fått en krona. Vet ju inte om du rotfyllt.



Hoppas du inte blekt och klippt fullt så mycket som du hade tidigare för det är inte lika snyggt som när det är lite långre.

2009-06-03 @ 19:06:14
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Min tandläkare sa att jag inte skulle behöva att rotfylla. Men det kan ju i och för sig ändras.



Jag har lite längre och inte lika blekt nu, som jag hade förr. Känner för att ha det så, just nu. Men jag kommer säkert att ha superblekt och superkort i framtiden igen, för JAG tycker att det är snyggt.

2009-06-03 @ 19:11:37
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Skönt att det gick bra med tanden och allt det andra, hoppas att du slipper det onda snart! Bra att du har röstat! Själv väntar jag till på söndag :-) Så har du äntligen sett biblioteket i Farsta då! :-)

2009-06-03 @ 20:32:17
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, jag hoppas att det blir bättre snart. Just nu så har jag väldigt ont, men det kan ju vara för att hon har hållit på så mycket i dag också. Jag ska ta några värktabletter och gå och lägga mig snart.



Ja, jag tyckte det var lika bra att rösta i dag, så har jag det gjort. Man vet aldrig vad som händer på söndag!



Verkligen på tiden att jag var inne i biblioteket! Jättestort och jättefint var det. Ska nog gå dit fler gånger. Och jag laddade ner och lånade både en ljudbok och en e-bok i dag från biblioteket med mitt nya lånekort.

2009-06-03 @ 21:24:29
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag tänkte på dig idag och hoppades att tandläkaren skulle kunna fixa tanden, vad skönt att det blev så. Hoppas att värken avtar nu och att du slipper fler problem med den i framtiden.



Kramar

2009-06-03 @ 23:48:48
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: Jag är mycket bättre i dag! :-D

2009-06-05 @ 18:01:30
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad bra :-)

2009-06-05 @ 23:23:51
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Josefin: :-D

2009-06-05 @ 23:38:32
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0