Ny blogg!


Hej!

Nu har jag bestämt mig för att byta Blogg-Portal! I stället för Blogg.Esse så blir det Wordpress!

Jag är så trött på att Blogg.Esse aldrig kommer med sin Blogg-App... Strax före jul förra året så skrev dom att den var på gång... Det är åtta månader sen nu, och fortfarande har inget hänt. Och ingen information kommer dom med heller.

Jenny öppnade en ny blogg i går, för att endast mobilblogga från iPhone-App. (Här är en länk till hennes nya blogg). Och nu har jag också öppnat en ny blogg i Wordpress. Jag kommer både att mobilblogga och datorblogga.

Jimmy har suttit nu i flera timmar och försökt att flytta över allt från den gamla bloggen, till den nya bloggen. Men tyvärr så lyckas han inte. Min blogg verkar vara för stor... För det bara kraschar när han försöker. Så nu har jag skrivit till en datorsupportfirma och frågat hur mycket det kostar att få bloggen flyttad. Vi får väl se vad priset blir. Om jag tycker att det är värt det eller inte. Annars så får jag väl ha den gamla bloggen kvar också.

Jag hoppas att ni alla följer med mig till den nya bloggen! Den är väl inte riktigt klar än. Men det kommer vartefter. Tyck gärna till och kom med åsikter, tips, råd, och hjälp.

:-D

http://bimsblogg.com/



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0