Dagbok - Måndagen den 5 december 2005


Måndag och jobb som vanligt igen förstås. Den här veckan så är jag först i skalen tillsammans med Anne-Mari och sen så är jag försteman i stora matsalen tillsammans med Kristina som är andreman och Monica som är i lilla matsalen. Vi var full personalstyrka i dag och vi serverade kycklinggryta med curry och kokt ris till. Det var en hektisk dag i matsalen i dag, men allt flöt ändå på relativt bra.
 

Jenny mötte upp med mig direkt efter jobbet. Sen så åkte vi till Ungdomsmottagningen i Rågsved. Jag följde med henne för hon skulle göra en gynekologisk undersökning. Allt gick bara bra och allt var också bara bra med henne.
 

Hem sen. Jimmy var hemma när vi kom hem. Han åt sen en tidig middag redan vid halvfyra och vid fyratiden så åkte han iväg för att jobba på McDonalds i Västberga mellan 17.00 och 21.30. Jenny och jag åt middag vid halvfem. Sen så gick hon iväg för att träffa Viktor en stund i Centrum. Sen senare så mötte jag upp med Jenny i Centrum efter att Viktor hade åkt hem. Vi gick och kollade lite och så handlade vi lite på Konsum.
 

Hem sen igen. Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Jenny och jag sjöng Karaoke en stund sen. Det är alltid lika roligt! Och sen efter det så blev det kökssoffan och datorn i knäet. En Betapet-match mot Snurran blev det, och den vann jag! Sen blev det allmänt slappande vid datorn resten av kvällen.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0