Dagbok - Onsdagen den 21 december 2005

 
 

Jaha, så var det då äntligen den sista arbetsdagen på den här terminen! Upp halvfem som vanligt… Åkte halvsex till jobbet… Började jobba klockan sex… Men inte med grönsaker i dag. Vi serverade ingen mat i dag. Först så städade vi undan efter lärarnas julbord i går. Sen så röjde vi undan allt inför jullovet. De ska komma och lägga in en matta på golven i stora matsalen och lilla cafématsalen under lovet, så vi fick utrymma dem totalt. Försökte också plasta in så mycket som möjligt inne i köket och i diskrummet, för det lär ju damma en del när de slipar golven…
 

Lite julklappar blev det i dag! Först så fick vi julklapp av skolledningen. Det var två presentcheckar till SF Bio plus en chokladask. Sen så fick vi julklapp av en väldigt snäll personal på förskolan: Annie. En röd värmeljusstake. Och sen så hade vi julklappsutdelning i vår lilla personalgrupp. Vi brukar köpa en julklapp för cirka 40:- kronor och så lägger vi dem i en säck och drar ett paket. Jag fick två ljus i form av snapsglas med kaffedoft. Jättefina var de.
 

När vi var klara med allt så fick vi gå hem. Redan halvett! Jätteskönt! Jag åkte direkt hem. Jimmy var hemma då. Jenny hade åkt direkt från skolavslutningen in till stan i dag igen. Hennes betyg den här terminen blev: tre stycken ”VG”, ett stycke ”IG”, och resten ”G”. Jag höll på och fixade med allt möjligt här hemma en stund när jag kom hem.
 

Sen så var jag i Centrum en stund med ”J&J” och julklappshandlade lite. Efter det så stack Jenny iväg in till stan igen, den här gången för att jobba på 7-Eleven mellan fyra och åtta. Jag och Jimmy gick till Nordea för att träffa min personliga bankman Joakim. Jag hade ett samtal med honom om pengarna som jag har ärvt.
 

Hem igen och så åt Jimmy och jag middag. Sen så stack han iväg med sin bil hem till sin kompis Kristian. Själv så höll jag på med diverse hushållsbestyr och en hel del pappersjobb. Fixade julkorten på posten på Internet och beställde och skickade iväg dem.
 

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Jag gick till Centrum och mötte upp Jenny vid tunnelbanan när hon kom hem från jobbet. Sen så blev det datorn för mig resten av kvällen. Fyra Betapetmatcher blev det i kväll. Både mot Snurran och hennes man Rolle blev det i kväll. Det gick bra för mig, jag vann tre matcher och kom tvåa i en match.
 

Och nu så har jag då Jullov i arton härliga dagar! Det ska bli så skönt!
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0