Dagbok - Onsdagen den 7 december 2005

 

Jobbade som vanligt. I dag serverade vi fiskgratäng med kokt potatis. Inget speciellt hände på jobbet i dag.
 

Hem direkt efter jobbet. Jimmy hade varit hemma från skolan i dag för han hade ont i huvudet. Vi gick en sväng till centrum. Han hämtade ut sitt studiebidrag på Banken, och så handlade vi lite ätbart på Konsum. Sen var vi på Teknikmagasinet där Jimmy köpte en GPS-mottagare.
 

Jenny kom hem från skolan vid fyratiden. Då åt vi tre middag tillsammans. Sen så åkte Jimmy och jag ut en sväng med bilen. Han skulle testa sin nya GPS-sändare tillsammans med bärbara datorn. Men tyvärr verkade det vara något fel på programmet, som han hade laddat ner för att ha till, så han fick det inte att funka.
 

Efter att alla hushållsgöromål var klara så blev det datorn som gällde. Vi satt alla tre vid köksbordet med våra bärbara datorer i kväll igen. Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden.
 

Tre Betapet-matcher blev det i kväll. Först vann Snurran två stycken och sen så vann jag en. Jimmy laddade ner ett nytt program till sin GPS och sen så åkte han och Borzko en sväng med bilen för att testa den. Men tyvärr så fungerade det inte nu heller…
 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0