Dagbok - Tisdagen den 20 december 2005


 
 

Jobbade som vanligt i dag också. Fläktsystemet låg nere även i dag, men eftersom vi inte hade någon mat som skulle koka i stora grytorna, utan bara mat att värma i ugnar, så blev det inte lika dimmigt och otäckt i dag. Och efter några timmar så dök det upp två killar som fixade felet (vad det nu var). Härligt att kunna andas normalt igen!
 

Jag var först en liten kort stund i skalen på morgonen. Men eftersom vi inte hade speciellt mycket grönsaker i dag, så hjälpte jag sen till lite i köket och sen med dukningen. Vi serverade Julbord i dag, i stort sett komplett med alla tillbehör. Eftersom jag hade Salwa till hjälp även i dag i lilla matsalen så flöt allt på bara bra.
 

Jobbade över i cirka en och en halv timme sen efter jobbet. Det var jag och vår husmor Mita som stannade kvar och fixade till ännu ett Julbord. Lärarna skulle äta det på eftermiddagen. Vi gjorde klart allt, och när de skulle börja äta så åkte vi hem. Diskar och städar efter dem, det gör vi i morgon…
 

Jimmy hade ju avslutning redan i går. Han valde att gå upp halvfyra i morse för att följa med Borzko i lastbilen hela dagen. Jenny åkte till stan och shoppade efter skolan. Jag åkte hem efter jobbet. Höll på som vanligt med diverse hushållsbestyr här hemma då. Fixade med en massa papper också. Skrev över Nissan-bilen på Jimmy och ordnade med försäkringen också. Nu är Jimmy både Körkortsinnehavare och Bilägare!
 

När Jenny kom från stan vid sextiden så mötte jag upp med henne i Centrum. Sen så gick vi runt och tittade och shoppade även en del julklappar. Var även på H&M, Apoteket och på Konsum och handlade lite. Hem sen igen och höll på och fixade lite.
 

Borzko och Jimmy kom hem vid åttatiden. De åt middag då och sen så stack Jimmy iväg för att åka ut och köra med sin bil! Borzko satt och tittade på teve. Jenny satt vid datorn och så pratade hon som vanligt mycket och länge i telefon. Och jag, jag satt som vanligt i kökssoffan med datorn. Tre Betapet-matcher mot Snurran blev det i kväll. Och jag hade turen att vinna alla tre!
 

Sista arbetsdagen för terminen i morgon! Åh, vad skönt det ska bli med Jullov!
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0