Dagbok - Tisdagen den 6 december 2005


Jobb förstås i dag också som vanligt. I dag serverade vi makaronilåda (makaroner, skinka och ostsås). Det var en lite lugnare dag i dag än det var i går, allt flöt på bara bra.

Träffade på en kompis och ex-granne när jag skulle hem, Micke, så jag stod och pratade med honom en stund. *Kul att se dig Micke! Det var länge sedan sist!*

När jag kom hem så parkerade jag Volvon, hämtade Jimmy, och så tog vi Nissan och körde iväg. Jimmy fick övningsköra förstås. (Bara 13 dagar till uppkörning nu!) Åkte till Skanstull och Södertappen. Jag lämnade blod för 77:e gången och Jimmy lämnade för 1:a gången! Eller rättare sagt så fick han inte lämna i dag, utan de tog bara några rör med blod för att kontrollera att allt är okej. Och så får han kallelse för blodgivning om ett par veckor. Fikade där också innan vi åkte hem igen.

Väl hemma igen så åt vi middag, Jimmy och jag. Jenny åkte direkt ifrån skolan in till sitt extrajobb på 7-Eleven på Götgatan för att jobba mellan 16.00 och 20.00. Borzko jobbade sent i dag.

Efter allehanda hushållsgöromål så blev det så småningom dags för slappande och nöje. Och som vanligt så såg jag ingenting på teve, utan det blev datorn i stället. Jimmy och jag satt med våra bärbara datorer vid köksbordet och höll på med allt möjligt.

Borzko kom hem från jobbet vid halvåtta. Jenny kom hem halvnio. Jimmy och jag gick och mötte henne vid tunnelbanan då. Sen så blev det datorn igen resten av kvällen. Jenny tog Jimmys gamla bärbara dator till köksbordet hon också, och så hade vi ett litet ”Köks-LAN” där alla tre! *Flinar*

Spelade en Betapet-match mot Snurran. I kväll hade hon turen på sin sida, så hon vann.  Chattade med några stycken och läste en hel del bloggar också.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0