Dagbok - Onsdagen den 30 november 2005


Jobbade förstås som vanligt i dag också. I dag var vår husmor Mita hemma för hennes yngsta dotter var sjuk. Och så var Monica hemma för hon var sjuk. Men Nadja kom och vikarierade så vi slapp i alla fall att vara två kvinn kort. Det räckte gott och väl med en… Vi serverade korv stroganoff och ris i dag. Det blev en rätt så strulig och jobbig dag, men det mesta fungerade ändå och vi blev klara till slut.

Hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom. Jag höll på och pulade lite här hemma i någon timme, och sen så åt han och jag en tidig middag redan vid halvfyra. Vid fyratiden så åkte han iväg för att jobba på McDonalds i Västberga mellan 17.00 och 22.00. Jenny åkte iväg direkt ifrån skolan. Hon skulle jobba på 7-Eleven på Götgatan mellan 15.00 och 20.00. Duktiga ungar man har! Borzko jobbade sent i dag, kom inte hem förrän vid åttatiden.

Jag gick till Centrum en sväng. Hämtade ut lite kontanter. Köpte två små burkar att ha lösviktsthé i på Åhléns. Och så var jag på Konsum och handlade lite ät- och drickbart. Väl hemma igen så blev det allmänt hushållsarbete igen. Och när jag tyckte att jag hade gjort nog med nytta så blev det soffan med datorn i knäet. Lite slötittande på teve blev det också. Betapet-spel mot Snurran blev det också. I kväll så blev det hela fyra matcher, och rättvist blev det, för vi vann två var. Mötte upp med Jenny vid tunnelbanan också, när hon kom från jobbbet.

-------------  

I morgon blir det nog inget bloggande för min del. Jag ska ut på stan med fyra av mina jobbarkompisar. Först så ska vi gå ut och äta på någon restaurang inne i stan. Och sen så ska vi gå och se Musikalen: ”Saturday Night Fever” på Oscarsteatern. Det ska bli jättekul! Här är två länkar där ni kan kolla om ni vill: Oscarsteatern och Nightfever.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0