Dagbok – Fredagen den 14 april 2006


 

Mobilen larmade halvåtta i morse efter sex timmars sömn. Borzko hade gått upp halvsju och åkt iväg för att jobba. Jag duschade, gjorde mig i ordning och åt frukost. Hade sen tänkt mig en promenad vid niotiden, men det var gråmulet, mörkt, dimmigt och disigt ute så jag tappade lusten för en promenad och satte mig vid datorn en stund istället.

Vid halvelvatiden så kom Jenny och Robin och även Jimmy upp. De åt frukost och jag åt lunch och så satt vi och pratade en stund. Sen så stack Jimmy och jag iväg en sväng till Centrum. Vi var på Stadium och köpte varsitt par gympaskor. Jimmy köpte ett par Salomon för ettusen kronor. Jag köpte ett par D-Care för 350:- kronor. Så här ser de ut:





När vi kom hem igen så fixade vi lite i våra bilar. Städade ur bilarna lite i handskfacken och bagageutrymmen bland annat. Efter det så åkte Jimmy och jag iväg till Willys i Länna för att handla mat. Jenny och Robin åkte iväg in till stan för att bowla tillsammans med några kompisar till Robin. Vi handlade för lite drygt ettusen kronor på Willys, och det blev åtta fulla plastkassar.


När vi kom hem igen vid tvåtiden så hade Borzko precis kommit hem från jobbet. Efter att han hade duschat och ätit lite så satte han igång med att göra i ordning den övre balkongen. Han skurade golvet och möblerna, la ut mattorna och möblerade. Det är de gamla möblerna från Hagsätra. Sen ska vi köpa möbler till nedre balkongen och framförallt till uteplatsen. Så här blev det:







Jimmy och jag hjälptes åt med att förbereda middagen. Sen när Jenny och Robin kom hem från bowlingen i stan vid halvsextiden så åt vi. Vi grillade fläskkotletter på vår elinomhusgrill och till det så hade vi potatisgratäng. Vi hade också rödlökskeso, isbergssallad och vitlöksfraciche. Mycket gott blev det, och så här såg det ut:






Satt och åt och pratade och hade det trevligt en bra stund. Efter det så åkte Jenny och Robin hem till Robin där han bor i Medborgarplatsen. De skulle vara där på kvällen och Jenny skulle sova över där. Borzko fixade i ordning efter middagen och själv så tog jag fram hårtrimmern och så fixade jag i ordning Jimmys frisyr. Så här blev han:





Efter det så satt Jimmy och spelade WOW på datorn i sitt rum:






Jag satt med min dator i kökssoffan och höll på med lite allt möjligt i datorn samtidigt som jag kollade på ”Big Brother” mellan åtta och nio. Borzko kollade på ”Så ska det låta” uppe i vardagsrummet samtidigt. Klockan nio sen så åkte Jimmy och jag iväg en sväng med bilen. Vi åkte till Statoil och köpte chips. Vi hade tänkt se en film sen, men Jimmy ville spela WOW, Borzko var trött, och jag kände inte heller för film. Borzko gick och la sig redan vid tiotiden. Han var trött efter arbetsdagen. Jag blev sittande som vanligt. Läste i datorn mest och så lyssnade jag på musik. Skönt och avkopplande.


Ha en fortsatt trevlig påsk allihopa!



Kommentarer
Postat av: Angela

Åhh, vad fint och vilken härlig dag! Nu blir jag sugen på att fixa till altanen! Inspiration kallas det visst ;-)

2006-04-15 @ 08:51:09
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bittan.

Opsan,nära att jag missade Dej.
Blir lite tokigt då du ofta svarar i din egen blogg så glömmer man av att gå hit?Förlåt.
Måste ju önska dej o din Familj en riktigt UNDERBAR o GLAD PÅSK,min goa Bim.
Kramarom gör "Ada" från soligt Gbg.

2006-04-15 @ 12:00:11
URL: http://spaces.msn.com/majornasbittan/
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det var en härlig dag i går! Och dagens dag är lika härlig den! Balkongen blev bra, men jag ser fram emot att få fixa vår lilla uteplats sen framöver!

2006-04-15 @ 13:43:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Bittan: Hej! Kul att du kikade in! Tack för hälsningen, och jag önskar dig och de dina det samma!

2006-04-15 @ 14:18:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Jaha, här sitter jag och väntar och inte kommer det någon uppdatering. Det är väl inte så nu också att regeringen slarvat bort påskafton i Stockholm ;-) Får tydligen ge mig till tåls till senare i dag... Hoppas i alla fall att ni haft en trevlig kväll!

2006-04-16 @ 00:47:51
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Jodå! 10-15 minuter senare så kom uppdateringen! Det tog lite tid i kväll eftersom jag la in tolv stycken kort! Men nu kanske du har gått och lagt dig. Så då får du väl läsa i morgon bitti! *Kram*

2006-04-16 @ 01:04:25
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0