Dagbok – Fredagen den 21 april 2006


 
 

Jobbade som vanligt i dag också. Vi serverade kebabgryta med ris i dag. Inget speciellt hände på jobbet, allt flöt på bara bra.
 

Hem direkt efter jobbet. Jenny åkte med mig i bilen för hon slutade samtidigt. SOL när vi kom hem. Vi satte oss på vår uteplats i varsin stol och solade en stund. Bara ansiktena förstås, för det var en kall vind så tjocka kläder fick vara på.
 

Tidig middag åt vi två, och sen så stack Jenny iväg till sin dansträning vid fyratiden. Själv så gick jag en sväng till Centrum. Köpte en grilltändare på Clas Ohlson och mjölk på HemKöp. Väl hemma igen så höll jag på med diverse hushållsgöromål.
 

Jenny kom hem från dansen vid sjutiden. Jimmy kom hem vid kvart över sju från sitt jobbpass på McDonalds i dag mellan 10.00 och 19.00. Jenny åkte sen iväg igen vid åttatiden. Hon skulle hem till sin pojkvän Robin som bor vid Medborgarplasen, hon skulle även sova kvar där. Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden.
 

Kollade på ”Big Brother” mellan åtta och nio. Sen så åkte Jimmy och jag iväg bort till Videobutiken. Vi hyrde filmen ”Sound Of Thunder”. Köpte godis och chips också. Jag, Jimmy och Borzko tittade sen på filmen. Det var en science fiction / action-film, och den var väl ganska så bra.
 

Sen blev det datorn resten av kvällen.
 

 


Kommentarer
Postat av: KulleN

:D

2006-04-22 @ 00:11:05
Postat av: Bim

---> KulleN: :D

2006-04-22 @ 18:47:47
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0