Dagbok – Fredagen den 28 april 2006Jobbade precis som vanligt i dag också. I dag serverade vi fiskgratäng med smögensås och till det kokt potatis. Vi hade även en hel del rester kvar sen veckan som vi serverade. Ganska så hektisk dag i dag, men allt flöt ändå på bara bra.

Jenny slutade samtidigt som mig i dag så hon åkte med mig hem i bilen. Jag höll på med diverse hushållsbestyr som vanligt när jag kom hem. Ingen solning på uteplatsen i dag inte… det regnade…

Jag och Jenny åt tidig middag redan vid halvfyratiden. Sen så stack hon iväg vid fyratiden till sin dansträning i Skärholmen. Borzko kom hem från jobbet vid halvsextiden. Jenny kom tillbaka hem igen vid sjutiden. Jimmy kom hem från jobbet vid halvåttatiden efter sitt pass mellan tio och sju.

Borzko gick och la sig vid halvåttatiden. Han ska jobba extra i morgon och ska gå upp halvtvå i natt…

Jenny och jag stack en sväng till Centrum och handlade chips, dipp, godis och läsk. Sen så kollade vi på ”Big Brother” mellan nio och tio som vi hade spelat in. Resten av kvällen så satt vi alla tre vid våra datorer. Jimmy spelade mest ”WOW” och pratade i Skype med sin kompis Jesper. Jenny chattade på MSN, var på Playahead, läste bloggar, m.m. Jag läste bloggar och nyhetstidningar mest. Sen så satt jag och Jenny och beställde klänningar åt henne från ASOS. Klänningar till skolbalen, skolavslutningen, Robins studentexamen, midsommar, m.m.

Ha en fortsatt trevlig Valborgshelg allihopa!

-------------  

Hittade ett jättegammalt fotografi som jag lägger in i dag. Det är Jimmy när han är 2,5 år och Jenny när hon är alldeles nyfödd. (Nu är Jimmy 18,5 år och Jenny 16 år!) ;-) 

Kommentarer
Postat av: Hanna "Hans"

Guuud så gulligt kort! :)

2006-04-29 @ 00:16:34
URL: http://hans.blogg.se
Postat av: Bim

---> Hanna "Hans": Tack ska du ha! ;-)

2006-04-29 @ 00:17:53
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Herreguud vad tiden går! Sicka små sötnosar va?!

2006-04-29 @ 08:33:53
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, du! Tiden går snabbt! Det där känns som alldeles nyss! ;-) Men sötnosar var de, och sötnosar är de fortfarande! :-)

2006-04-29 @ 09:04:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: annebelle

Vilka gosingar!

2007-03-03 @ 19:00:31
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, och de är lika gosiga nu! ;-)

2007-03-03 @ 21:21:06
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0