Dagbok – Lördagen den 8 april 2006


 

Mobilen larmade klockan sju som vanligt på mina lediga dagar. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost förstås. Ensam hemma var jag. Både Jimmy och Jenny var ju borta sedan i går. (Se gårdagens inlägg). Och Borzko jobbade extra i dag och hade gått upp klockan halvfem.

Vid niotiden så gav jag mig ut på en promenad. Jag gick längs tunnelbanelinjen: Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Tallkrogen, Skogskyrkogården. Där vände jag och gick hemåt igen fast en annan väg. Det var cirka fem grader varmt, lite blåsigt men en ganska så ljum vind. Solen försökte hela tiden bryta igenom molnen, men lyckades aldrig riktigt. Skönt och lite vårlikt var det i alla fall.

(Jag letade efter tussilago, men hittade inga. Tog kort på de här gula krokusarna i stället. Måste ju ha vårbilder!)








Stegräknaren var med i dag:
11.890 steg
10.10 kilometer
360 förbrukade kalorier
1.45.17 effektiv gångtid

Efter cirka en och en halv timme så var jag vid Farsta Centrum. Var inne på Clas Ohlsson och köpte några små trädgårdsredskap, en ficklampa och två kortlekar. Sen var jag inne på Hemköp och handlade lite frukt och grönt. Hemma vid elvatiden.

Åt lite lunch och sen så höll jag på och fixade lite här hemma. Borzko kom hem från jobbet vid halvettiden. Han duschade och åt lunch och sen så gick han ut i vår pyttelilla trädgård och fixade lite. Han skottade bland annat bort den äckliga snöhögen… Själv så ställde jag mig i köket och gjorde fruktsallad till i kväll.

(Här kommer det någonting upp i vår lilla rabatt i vår lilla, lilla trädgård. Vad det är vet jag inte. Vi flyttade ju hit för ett halvår sen, i oktober. Vi får väl se vad det är som kommer upp! Är det tulpaner kanske!?)





Vi höll båda två sen med lite allt möjligt här hemma. Vid tretiden sen så kom Mamma och Pappa hit. Vi gick då ut på en liten promenad här runt omkring Farsta. Men det var inte lika skönt då som på morgonen.. duggregn och kall blåst… Så det blev bara lite drygt en halvtimme och sen så gick vi hem igen.

Vid fyratiden så gick Borzko och Pappa iväg och köpte mat i vår lokala Pizzeria. Jag och Mamma åt kycklingsallad respektive räksallad och vitlöksbröd med ost till. Borzko och Pappa åt pizza. Sen efter det så drack vi kaffe och så åt vi fruktsalladen som jag gjorde tidigare, och till den så hade vi vaniljyoghurt.

Vid sextiden när vi hade ätit och fikat klart och pratat av oss lite så tog vi fram kortlekarna. Och sen så blev det ”Canasta” hela kvällen. Tre fulla omgångar hann vi med, och alla tre vann jag och Mamma! Sen blev det en omgång till som vi inte hann spela klart, och den ledde Borzko och Pappa. Så vi kan väl säga att det blev 3-1 till tjejerna.






Jimmy kom hem från Norrtälje vid halvniotiden. Han satt sen med sin bärbara dator med oss i köket. Sen strax efter tolv så skjutsade Jimmy först hem Mamma och Pappa till Örby, och sen så åkte han vidare till McDonalds i Västberga för att jobba ett nattpass mellan 01.00 och 09.00.


Pratade med Jenny under kvällen också. Hon har det jättebra på Robins landställe med hans familj och släkt. De är i Tärnsjö, tre mil utanför Uppsala.

Och nu så ska jag bara blogga det här och lägga in fyra stycken fotografier och sen så blir det sängen…


Kommentarer
Postat av: Angela

Japp, det är tulpaner som är på väg upp! Spännande att få se vad det är för färg när dom slår ut.

2006-04-09 @ 08:43:44
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack! Då vet jag vad det är som kommer! Vi har ju ingen aning om sånt här! ;-)

2006-04-09 @ 08:47:19
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0