Dagbok – Måndagen den 3 april 2006


 
 

Jobbade som vanligt i dag igen förstås. Fulltalig personalstyrka. Den här veckan så är jag först i skalen och sen så är jag i disken. Vi serverade sejfiléer i dillsås med kokt potatis i dag. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.
 

Jenny var hemma från skolan i dag. Hon mådde illa och hade feber på morgonen och dagen. Men på eftermiddagen kände hon sig bättre.
 

Jimmy var hemma och ledig i dag. Han och jag åkte in till Odenplan till Eastmaninstitutet till specialisttandvården för tandreglering vid tretiden. Vi gick där på en sista kontroll för hans underbett. Men nu är beslutet taget att det inte blir varken tandställning eller käkoperation. Han var precis gränsfall, och bestämde sig för att inte göra något åt det.
 

Hemma igen vid femtiden. Då åt jag, Jimmy och Jenny middag tillsammans. Sen efter det så satte vi oss vid köksbordet med båda våra bärbara datorer och så kollade vi runt på Ving och Apollo på Thailandsresor till jul. Och så bokade vi äntligen en resa! (Kommer ett eget inlägg om det strax!)
 

Sen vid sextiden så kom Jennys pojkvän Robin hit. De tillbringade större delen av kvällen på Jennys rum. Jag och Jimmy satt med våra datorer i köket. Jag höll på med allt möjligt i datorn, och slötittade även lite på teve. Borzko kom hem från jobbet strax efter sju. Middag, dusch och sen sport på teve blev det för honom.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0