Dagbok – Onsdagen den 12 april 2006




Jobbade i dag också. En timmes sovmorgon i dag med. I dag serverade vi potatisbullar med lingonsylt. När alla hade ätit och allt var städat och diskat så hade vi påsklunch klockan tolv. Vi hade bjudit in städarna, vaktmästarna och kansliet till oss så vi var sammanlagt nitton stycken som åt påsklunch. Först hade vi inlagd sill med kokt potatis, ägghalvor och kaviarsås. Sen blev det kycklinglår med potatiskroketter och gräddsås. Massor med grönsaker förstås också. Och efter det kaffe med chokladmuffins. Det var uppskattat och gästerna kom med en bukett blommor till oss som tack.


Nästan en timme tidigare gick vi hem i dag. Jenny gick på påsklovsskola även i dag för tredje och sista dagen och slutade ungefär samtidigt så hon åkte med mig hem i bilen. När vi skulle åka så hittade vi årets första tussilago precis utanför jobbet!







Jimmy var hemma när vi kom hem. Han hade nyss kommit från sitt LAN. Sen stack han iväg för ett arbetsmöte på jobbet mellan tre och fem. Jag höll på och fixade med alla möjliga hushållsbestyr här hemma på eftermiddagen som vanligt.







Jenny och jag hjälptes åt med middagen i dag. Hon hade beställt stekt blodpudding och stekt ägg. Massa grönsaker vid sidan om hade vi förstås också. Åt middag vid kvart över fem när Jimmy kom från jobbet.







Borzko kom hem från jobbet en stund vid fyratiden för att möta upp med elektrikern. Han kom också vid fyratiden och avslutade jobbet med våra lampor, infravärmare och elkontakter på båda balkongerna. Borzko åkte sen tillbaka till jobbet vid sextiden för att lasta upp lastbilen till i morgon. Sen så kom han hem från jobbet, för andra gången, vid halvniotiden.


Jennys pojkvän Robin kom hit vid halvsjutiden. De var först mest på Jennys rum. Jimmy satt vid datorn i sitt rum. Jag satt i kökssoffan med min dator. Sen vid niotiden så gick vi alla upp till vardagsrummet där vi kollade på ”O.C.” på teve. Satt och pratade i någon timme sen också efteråt. Ett Betapet-spel mot Snurran blev det också, och det hade jag turen att vinna.

---------  

Det här är alla mina kylskåpsmagneter som jag har broderat. De på den övre halvan är sydda med korsstygn, och de på den nedre halvan är sydda med långstygn. Jag har en hel hög som ligger och väntar på att bli broderade också… Men just nu för tillfället så har jag inte sytt på länge.








Kommentarer
Postat av: Angela

Det är livsfarligt att läsa din blog ju!! Nu blev jag sugen på potaisbullar som jag inte gjort sedan barnen bodde hemma... Härlig bild på den första tussilagon! *Kram*

2006-04-13 @ 08:48:47
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Ja, jag tycker att potatisbullar är jättegott! Och det är rätt så populärt i skolan. Men mina egna ungar gillar det inte... Ja, visst var det en fin bild på första tussilagon! Hittad i Hagsätra! Nu vill jag bara hitta en här i Farsta också! *Kram*

2006-04-13 @ 13:50:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0