Dagbok – Onsdagen den 19 april 2006


 

Jobbade som vanligt förstås i dag också. Vi serverade fiskpanetter och potatismos i dag. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.

Åkte direkt hem efter jobbet. Jimmy hade precis åkt iväg för att jobba mellan 15.00 och 00.00. Höll på och fixade med allt möjligt här hemma på eftermiddagen. Satt och solade ansiktet en stund på nedre balkongen också.

Jenny kom hem vid fyratiden. Vi två åt middag tillsammans vid halvfemtiden. Sen så tog vi bilen och åkte iväg till Länna köpcentrum. Först var vi på EKO. Där köpte vi ett stort parasoll, 2,5 meter i diameter, grönt tyg, med vev (250:-). Och så köpte vi en parasollfot i granit på 30 kg (300:-). Köpte även tunna gröna dynor till klappstolarna (50:- styck). Lite andra smågrejer också, gräsfrö och vaxduk bland annat. Fikade gjorde vi även på EKO.

Sen så åkte vi till JYSK. Mötte upp med Borzko där som kom direkt från jobbet med lastbilen. Där köpte vi ett fyrkantigt bord, fyra höga stolar som man kan ställa i sju olika lägen, en soffa, fyra tjocka höga dynor till stolarna, sex stycken tjocka halvdynor till soffan. Alltihopa gick på 4.900:- kronor. Möblerna är i mörkt brunt trä och är till uteplatsen och till nedre balkongen.

Hem till Farsta sen. Svängde förbi Clas Ohlson och köpte en klotgrill för 150:- kronor. (I går köpte Borzko en dyn-låda i plast för 800:- och träolja). Väl hemma igen så blev det jobb för oss alla. Borzko började med att äta middag och duscha. Jag packade upp alla grejer. Jenny sådde gräsfrö och vattnade på vår pyttelilla gräsplätt.

Sen så monterade vi ihop alla möbler, och efter det så oljade vi in dem med träolja. Allt blev jättebra. Och ännu bättre lär det bli i morgon med dynor och parasoll!

Vi var klara vid niotiden. Efter bortstädning och undanplockning så blev det kökssoffan och datorn resten av kvällen.

Lägger in några kort här ifrån kvällen. Det kommer fler i morgon. Eller om det regnar i morgon så blir det någon annan dag. Ser lite tråkigt ut på korten nu. Det blir finare i dagsljus och med dynorna och parasollet.


(Jenny på fiket på EKO i Länna.)
(Kladdkaka med vispgrädde + cappuchino.)


 


(Jenny sår gräsfrö och vattnar.)
(Jenny oljar in nya utemöblerna med träolja.)

 


(Borzko monterar ihop soffan.)

 


(Möblerna är klara.)
(Soffan på nedre balkongen.)
(Uteplatsen sedd från övre balkongen.)
 

Kommentarer
Postat av: Jen

Vi är så duktiga på att Shoppa Mamma ;D
Tack för idag, Älskar dig :)

2006-04-19 @ 22:06:17
URL: http://www.jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jen: Hahaha! Ja, det är vi verkligen! Vi är bäst på att shoppa! ;-) Tack själv för i dag! Och jag älskar dig massor! :-)

2006-04-19 @ 22:08:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Robin

Värsta mysigt! :D

Blire tända ljus + mys där på sommarkvällarna eller? ;D

2006-04-19 @ 23:42:15
URL: http://knodas.blogg.se
Postat av: Bim

---> Robin: Tack! Och ännu mysigare blir det sen med dynor och parasoll! Och alldeles självklart så blir det tända ljus + mys där på sommarkvällarna! Du är välkommen precis när du vill för att sitta och mysa där med Jenny! ;-) Och för att grilla och äta med oss! Och spela kort om det inte blåser! ;-)

2006-04-20 @ 05:33:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

OJ! Vad fint ni har fått det. Ser jättemysigt ut!

2006-04-20 @ 10:09:36
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack! Ja, det blev mysigt! Tyvärr så har det regnat och SNÖAT här i dag... Så det blir inga bilder på dynor och parasoll... Det får bli en annan dag...

2006-04-20 @ 19:36:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Men hallå, vart tog våren vägen?! Vi inte heller haft det så vårlikt men det har ju åtminstone inte snöat... Jag kommer upp i morgon kväll och fixar bra väder ;-)

2006-04-20 @ 21:16:03
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Perfekt! Du är varmt välkommen! ;-)

2006-04-20 @ 21:24:32
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0