Dagbok – Onsdagen den 26 april 2006


 
 

Jobbade förstås som vanligt i dag med. I dag serverade vi köttgryta och kokt ris. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.
 

Åkte direkt hem efter jobbet. Satt i någon timme i strålande sol på uteplatsen och solade. Sen så gick jag in och höll på med diverse hushållsgöromål här hemma.
 

Jenny kom hem från skolan vid halvfemtiden. Mötte upp med henne i Centrum då. Vi gick runt lite i affärerna och kollade. Jag tittade lite efter en jacka, men köpte ingen. Hemma igen vid halvsextiden. Då åt vi middag tillsammans. Jimmy kom strax efteråt och gjorde oss sällskap. Han hade jobbat mellan 08.00 och 17.30.
 

Sen kom Robin hit vid halvsjutiden. Jenny gick och mötte honom vid tunnelbanan och sen kom de hit. Vid sjutiden så åkte Jimmy iväg. Han skulle till Hagsätra och träffa kompisar.
 

I kväll så blev det vardagsrumssoffan för ovanlighetens skull. Hamnade där vid sjutiden, Jenny och Robin också. Kollade på Big Brother och sen senare på O.C. Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden.
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0