Dagbok – Onsdagen den 5 april 2006


 
 

Jobbade som vanligt i dag med. I dag serverade vi grönsakssoppa, mjukt bröd och pålägg. Inget speciellt hände på jobbet i dag. Jo, Christina fyllde år! Hon fick blommor av oss, och vi fick lite gott att äta till eftermiddagsfikat av henne!
 

Hem direkt efter jobbet. Jenny åkte med mig för hon slutade samtidigt. Jimmy var hemma när vi kom hem. Höll på med lite allt möjligt här hemma sen som vanligt. Tidig middag åt vi redan vid strax före fyra. Sen så åkte Jimmy iväg till McDonalds för han hade ett möte där klockan fem med sin chef om sin kommande skiftledarutbildning.
 

Jenny gick till Centrum och mötte upp med Robin som kom med tunnelbanan. De gick till optikern och köpte linsvätska till mig också. Sen kom de hem och var här hemma. Jimmy åkte direkt till Hagsätra till sin kompis Kristian efter att hans möte på McDonalds var slut.
 

Jag hamnade förstås i kökssoffan så småningom med min lilla bärbara dator i knäet. Höll på med allt möjligt som vanligt. Lite slötittande på teve med. En Betapet-match mot Snurran blev det också, och den hade jag turen att vinna.
 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Middag, dusch och sport på teve blev hans kväll. Jenny och Robin var mest på rummet.
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0