Dagbok – Söndagen den 2 april 2006


 

Mobilen larmade klockan sju i dag också. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning, och sen blev det gröt och fika till frukost. Borzko gick upp klockan åtta. Han duschade, gjorde sig i ordning, och åt frukost. Sen så gick han iväg till Farstahallen när de öppnade klockan halvtio för att träna. Jimmy kom hem strax efter sju efter sitt nattpass på McDonalds, och då gick han och la sig för att sova på en gång. Jenny vaknade vid halvtio, gick upp vid tio, duschade och åt frukost.

(Veckans tulpaner.)





Jag hade tänkt mig att promenera in till stan, för att sen möta upp med Jenny där som skulle komma in med tunnelbanan. Men det vräkte ner snöblandat regn här på morgonen… Så jag struntade i promenaden och satte mig vid datorn istället. Sen så åkte Jenny och jag tillsammans in till stan med tunnelbanan vid elvatiden. Vi hade i alla fall tänkt att gå av vid Skanstull och gå in till Hötorget, men inte det heller lockade oss när vädret var som det var… Så vi åkte hela vägen in.


(Jenny på tunnelbanan.)






Vi började med att gå på ”John Criss” och fika. Jag drack en ”24 karat latte”, en underbart god kaffe latte med chokladsås, marshmallowskräm och vispgrädde. Mer godis än kaffe kanske! Och så åt jag en ost- och skinkfralla. Satt där en stund och pratade och mös. Sen så gick vi en shoppingrunda. I dag köpte jag: sandaler på Skopunkten, tre armband på Glitter, två svarta toppar, en pocketbok. Jag letade efter en zip-tröja också, men hittade ingen som var bra. Vad Jenny köpte skriver hon säkert om i sin blogg.


(Jag på tunnelbanan.)







Hemma igen strax efter två. Jimmy var vaken och Borzko hemma från gymmet. Jenny åkte iväg strax efter igen. Den här gången skulle hon hem till Robin för att vara där på eftermiddagen och kvällen och även äta middag där. Jag, Borzko och Jimmy åkte iväg till Willys i Länna för att storhandla. I dag blev det riktigt mycket… 1.350:- kronor gick det på i dag.


(Min 24 karat latte och min ost- och skinkfralla på John Criss.)






Väl hemma igen så blev det uppackning av allting förstås. Sen så åt vi middag. Borzko och jag åt bara blandade rester från veckans mat och lite hopplock från kyl, frys och skafferi. Jimmy fick gå och köpa sig en pizza från vår lokala pizzeria.


(Mina skor som jag köpte på SkoPunkten.)






Efter maten så åkte Jimmy iväg till sin kompis Kristian i Hagsätra. Borzko åkte iväg och tankade, kollade allt på bilen, och fixade lite med den. Sen när han var hemma igen så blev det vardagsrumssoffan och sport på teve för honom. Och själv så hamnade jag som vanligt i kökssoffan med datorn i knäet. Mycket nyhetsläsning och bloggläsning blev det. Satt och kollade lite på Thailandsresor till jul också hos Ving och Apollo…


Jenny kom hem från Robin vid niotiden. Då blev det en fika och en pratstund med henne. Vi slökollade lite på ”Big Brother Live” också. Och så spelade jag en Betapet-match mot Robin. Det var vår första match mot varandra, och den vann (tyvärr) Robin…


Måndag i morgon igen… Helgerna går så otroligt fort…


 

Kommentarer
Postat av: Angela

Woow! Vilka tjusiga sandaler!

2006-04-03 @ 11:55:16
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack ska du ha! Men lite dumt att köpa sommarsandaler nu kanske! Borde kanske ha köpt vårskor i stället! ;-)

2006-04-03 @ 17:41:11
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0