Dagbok – Tisdagen den 11 april 2006


 

Jobbade i dag också. Började, precis som i går, med en timmes sovmorgon. Skalen, dukning, och sen andreman i stora matsalen, också precis som i går. Vi serverade pyttipanna med rödbetor i dag. Vid tolvtiden när alla hade ätit och städning och diskning var klar så åkte vi allihopa iväg.

Vi åkte iväg till Snösätraskolan på ett ”studiebesök”. Det är en av de skolorna som vi skickar mat till så vi var där för att träffa personalen, titta på köket och matsalen, och bli bjudna på fika. Tyvärr så kunde inte vår husmor, Mita, följa med. Precis när vi skulle åka så var hon tvungen att åka hem till ett sjukt barn. Vi andra sju åkte i alla fall iväg och hade en trevlig stund där. Även deras rektor och biträdande rektor hedrade oss med ett besök. Gott fikabröd blev vi också bjudna på.

Kom hem vid tvåtiden. Gav mig direkt iväg ut på en promenad, för det var UNDERBART vårväder ute. Strålande sol, ganska så varmt, svag ljum vind. Gick runt omkring här i Farsta i ungefär en timme och bara njöt.

Inga tussilago lyckades jag hitta i dag heller. Men massor med fina krokusar i alla fall.


Årets första glass ätandes utomhus blev det i dag. Den nya Solero Exotic var jättegod och kan rekommenderas. Inte så många kalorier i den heller. Cirka etthundra.


Äntligen så har frukt- och grönt-stånden kommit tillbaka på torget här i Farsta Centrum. Det har ju bara funnits blommor en längre tid nu. Men nu är all frukt och alla grönsaker tillbaka igen.Vackra färger på alla fjädrar på påskrisen.Jenny gick på påsklovsskola i dag också. Hon mötte upp med mig i Centrum när hon kom från skolan. Då blev det ännu en glass för mig, en Solero Peach and Youghurt den här gången, och Jenny tog en mjukglass. Vi satt en stund på torget och njöt av solen och glassarna.Gick runt och tittade på lite allt möjligt i Centrum en stund innan vi gick hem.


Stegräknaren var med:
9.019 steg
7.66 kilometer
273 förbrukade kalorier
1.27.25 effektiv gångtid


Väl hemma så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma som vanligt. Jenny höll på med det samma fast i sitt rum. Vid halvfemtiden så åt vi middag tillsammans. Sen vid femtiden så stack Jenny iväg. Först skulle hon på sin dansträning i Skärholmen hos Hulda. Och efter den så skulle hon hem till sin pojkvän Robin i Medborgarplatsen och sen sova kvar där i natt.


Jimmy var på sitt LAN hos Kristian tillsammans med Jimi fortfarande. Han skulle även jobba ett kvällspass på McDonalds mellan 17.00 och 23.00. Efter det så skulle han tillbaka till LAN:et som fortsätter till och med i morgon.


Och jag hamnade i kökssoffan tillsammans med min laptop som vanligt så småningom. Kollade på ”Big Brother”, men resten av kvällen blev tevefri. Lyssnade på ”Rockklassiker” på radio istället. Läste i datorn större delen av kvällen: bloggar, krönikörer, kolumnister, nyhetstidningar, m.m. Borzko kom hem från jobbet strax efter nio…Kommentarer
Postat av: Angela

Mmmm, glass, blommor, sol och torget...nu är det banne mig så man misstänker att den är här...VÅREN!

2006-04-12 @ 09:10:21
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Ja, det var en UNDERBAR eftermiddag! Får väl hoppas att det håller i sig över påsken! *Kram*

2006-04-12 @ 15:29:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

Hur gör man när det står ex. Solero Exotix och så kan man trycka på den så det blir en länk. jag fattar noll :S

2006-04-16 @ 00:33:49
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Isabelle: Du markerar texten. Sen trycker du på länk-märket. I rutan som kommer fram skriver du eller kopierar du adressen. Så enkelt är det! Testa så får du se!

2006-04-16 @ 00:36:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

Hum, det verkar inte funka :/

2006-04-16 @ 00:40:26
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: isabelle

Joo nu fattade jag , tack så mycket ! :D

2006-04-16 @ 00:47:24
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Isabelle: Vad bra då! Att du fick det att funka! För det är kul med länkar! ;-)

2006-04-16 @ 01:05:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

yes , tillslut fick jag det att funka. Du kan ju själv kolla in resultatet :)

2006-04-16 @ 01:10:20
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Isabelle: Nu har jag kollat in din blogg! Kul med så många länkar! :-)

2006-04-16 @ 12:19:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

Ja , tack för att du hjälpte mig :)

2006-04-17 @ 01:01:06
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

Det var så lite så! ;-) :-)

2006-04-17 @ 09:15:47
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0