Dagbok – Torsdagen den 13 april 2006



Jobbade i dag också. Men i dag var det verkligen en ovanlig arbetsdag. Först fick vi sovmorgon i två timmar. Sen så tillbringade vi arbetsdagen med att bara sitta och planera och diskutera. Ingen matlagning eller matservering i dag. Egentligen så skulle vi städa i dag. Men vi tyckte att vi bättre behövde sitta ner alla åtta och diskutera igenom vår arbetsfördelning. Vi hinner ju aldrig göra det i vanliga fall och det var en hel del som vi behövde prata om.

Vi satt mellan åtta och tolv och diskuterade, planerade och pratade. Lite fika och raster hade vi också emellanåt. Vid tolvtiden så tyckte vi att vi var klara och då fick vi gå hem. Vi tyckte nog i alla fall allihopa att det var en givande dag. Nu ska jag bara skriva ut alla minnesanteckningar från vårt möte.

Jenny var hemma när jag kom hem. Hon var ledig i dag, för påsklovsskolan tog slut i går. Jimmy hade åkt till jobbet för att jobba mellan 12.00 och 21.30. Jimmy hade städat lite innan han stack till jobbet. Jenny hade också städat en hel del innan jag kom hem. Sen när jag kom hem så fortsatte hon och jag med vår torsdagsstädning. I dag så blev det: dammsugning, torkning av golven, skurande av toalett och badrum, städning av övre balkongen efter elektrikerns jobb i går, byte och tvätt av handdukar, byte av lakan i alla sängar, dammande, m.m, m.m, m.m.





När allt var klart så gick Jenny och jag en stund till Centrum. Köpte bara glödlampor på Clas Ohlsson och en blomma till syrran på Hemköp. Sen så gick vi hem igen. Jennys pojkvän Robin kom hit sen vid halvfemtiden. Sen vid halvsextiden så åkte jag, Jenny och Robin iväg med bussen för att åka hem till syrran i Solberga. Vi lämnade bilen kvar till Borzko. Han var sen från jobbet, så då var det bättre att han fick ha bilen.





Buss från Farsta till Älvsjö, och sen buss från Älvsjö till Solberga. Kom dit strax före halvsju. Syrran och hennes kille var där. Även hennes son och hennes dotter med pojkvän. Och så Mamma, Pappa och moster. Vi åt först en sillmacka som förrätt. Sen hade syrran gjort en underbart god kycklingfilé med sås och ris. Sallad, ost och kex fanns också. Efteråt så blev det kaffe och kladdkaka med grädde. Och sen chips och godis. Allehanda dricka fanns förstås också.





Borzko kom dit vid kvart i åtta-tiden. Sen så kom Jimmy dit vid kvart i tio-tiden. Som alltid när vår släkt träffas så var det högljudda diskussioner om allt möjligt. Kul och trevligt hade vi i alla fall. Och kul att Robin var med och introducerades i släkten. Åkte hem vid halvtolvtiden. Jimmy, Jenny och Robin åkte i Nissan och skjutsade hem Maria och Patrik. Jag och Borzko åkte i Volvon och vi skjutsade hem Mamma och Pappa.





Hemma vid tolvtiden. Borzko gick och la sig direkt för han skulle upp och jobba. Jag satte mig med datorn en stund. Spelade en Betapet-match mot Robin. Jag hade tur i matchen och vann ganska så stort. Höll på med lite annat i datorn också innan det blev dags för sängen. Kom i säng vid halvtvåtiden.

---------  

Lägger in fyra fotografier på Jenny och Robin i dag. Lägger inte in några fotografier från kvällen på övriga då jag inte vet om alla tycker att det är okej att ligga ute till allmän beskådan på Internet.

 

Kommentarer
Postat av: Angela

Fyllde syrran år eller var det bara en mysig släkträff?

2006-04-14 @ 18:27:54
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Nej, det var ingens födelsedag. Det var påskmiddag, fast kanske på en lite konstig dag. Mamma brukar ha påskmiddag på påskafton. Men hon kände inte för att ha något i år. Då tog syrran istället. Men hon ville ha på skärtorsdagen för sen skulle de till hennes killes landställe resten av påsken. Så var det!

2006-04-14 @ 19:37:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

Gud så söta bilder på Jenny & Robin. Dom passar verkligen :)

2006-04-15 @ 22:25:07
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Isabelle: Ja, visst gör de!? De är jättegulliga ihop! ;-)

2006-04-15 @ 23:44:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

Jaa, man blir faktiskt lite avis på jenny. Så söt kille. iiiiih :)

2006-04-16 @ 00:06:43
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

Och inte nog med att han är söt! Han är jättetrevlig också! ;-) Men det är hon värd, för hon är också söt och trevlig! ;-)

2006-04-16 @ 00:08:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

Thihi. Såklart hon är :) Båda verkar jätta snälla :)

2006-04-16 @ 00:09:30
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

:-) Ja, de är de! ;-)

2006-04-16 @ 00:10:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: isabelle

:) man får hoppas att dom är tillsammans länge.. :D

2006-04-16 @ 00:12:09
URL: http://ischabelle.blogg.se
Postat av: Bim

Absolut!

2006-04-16 @ 00:14:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0