Dagbok – Torsdagen den 20 april 2006


 

Jobbade förstås som vanligt i dag också. I dag serverade vi soppa (tomatsoppa med pasta i), mjukt bröd (fullkornspolarkakor), och pålägg (skivad ost). Inget speciellt hände på jobbet i dag, utan allt flöt på bara bra.

Åkte direkt hem efter jobbet i dag. Jenny slutade samtidigt och åkte med mig hem i bilen. Jimmy var inte hemma när vi kom hem. Han jobbade i dag mellan 12.00-22.00. Jenny och jag satte igång med vår torsdagsstädning när vi kom hem. Det blev ungefär det vanliga: dammsugning, torkning av golven, byte och tvätt av handdukar, skurande av toaletten och badrummet, m.m.

När vi var klara så gick vi till Centrum. Först var vi hos SynOptik. Där hämtade jag ut mina nya progressiva glasögon + solglas att hänga på dem + ett extra par läsglasögon. Över åttatusen gick det på…

Jag har aldrig haft progressiva glasögon förut… Bara progressiva linser, som jag har haft i lite drygt tre år. Känns jättekonstigt med glasögonen. Men de sa att det kan ta tid att vänja sig vid dem. Någon som har tips eller råd om progressiva glasögon?

(Så här ser jag ut i mina nya glasögon.)

Sen var vi på Apoteket och handlade lite. Efter det så var vi i Djuraffären och köpte en spray som man kan spraya på till exempel utemöbler och dynor för att slippa besök av katter… Sen var vi på Clas Ohlson. Där köpte vi lite smågrejer: kortlekar, möbeltassar, lampa, svampar, m.m. Var på Burger King och åt middag också.

Gick runt och tittade på kläder och lite allt möjligt också. Sen vid halvsjutiden så kom Robin med tunnelbanan. Vi mötte upp med honom och gick sen hem. Borzko kom hem ungefär samtidigt. Han hade varit och hämtat frysen som jag hade beställt. En extra frysbox att ha under trappan. 212 liter rymmer den, och den kostade 2.800:- kronor.

(Den nya frysen. Just nu med lite konstigt innehåll…)

 
Resten av kvällen blev lugn. Satt som vanligt mest i kökssoffan med datorn. Nyhetsläsning, bloggläsning och så lite slötittande på teve.


(Robin.)


Och i morgon är det fredag! Underbart! Vi får väl hoppas att det blir lite bättre väder i helgen än vad det har varit här i dag … Här har det både regnat och snöat… Blä…


Kommentarer
Postat av: Angela

Jättesnajasiga brillor ju. Jag har också progressiva och det är precis som du redan fått höra. Man vänjer sig.

2006-04-20 @ 22:02:43
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tack ska du ha för berömmet! Och jag hoppas verkligen att jag också vänjer mig...

2006-04-20 @ 22:06:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Hedgehog-Sara

snygga glasögon =) Min mamma har progressiva - hon brukar gå till optikern och ställa in dem ibland.

2006-04-21 @ 08:01:35
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Natalie

Ursnygga glasögon!
Kramis från SOLIGA och 20grader varma Split ;)

2006-04-21 @ 09:28:36
Postat av: Bim

---> Hedgehog-Sara: Tack för berömmet om glasögonen! :-) "Gå till optikern och ställa in dem"? Hur gör de då? De är ju slipade? Har aldrig hört talas om det! Berätta mer!

2006-04-21 @ 18:34:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Natalie: Tack för berömmet om glasögonen! :-) Åh, vad avundsjuk jag blir på ert väder! Vad härligt! Här har vi i alla fall haft det soligt i dag! Men kall vind tyvärr...

2006-04-21 @ 18:35:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna

Snygga glajs :-)

2006-04-21 @ 19:10:50
URL: http://massablaj.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Anna: Tack ska du ha! Jag tycker själv att de är snygga! ;-) Men det lär nog ta ett tag att vänja mig vid dem... Jättesvårt att se bra i dem... :-(

2006-04-21 @ 19:45:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Annela

Jo, snygg är du i de nya. Jag har haft progressiva ganska länge och det tog mig ca 1 månad innan jag vande mig vid dem. i början tyckte jag att det var himla jobbigt att röra huvudet istället för att bara flytta ögonen. Ibland blev jag så yr att jag var tvungen att ta av mig dem en stund så att världen stannade. Men nu går allting som smort och jag tänker aldrig på att det längre.

2006-04-22 @ 00:29:46
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Annela: Tack för berömmet! :-) Och tack för informationen! Då behöver jag inte oroa mig... Jag känner ungefär som du gjorde, och jag har ju bara haft mina i tre dagar... Så då vänjer jag mig säkert! ;-)

2006-04-22 @ 18:46:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0