"I skuggan av värmen" av Lotta Thell

---------  


 

Recension av boken: ”I skuggan av värmen” av Lotta Thell. (Genre: Dokumentär.)


 

---------  


 ”Eva har tre sprutor heroin i fickan när hon går till jobbet. Hon kämpar för att hålla sig över ytan, där uppe hos de riktiga människorna. Evas väninna Mia fruktar att hennes aggressive pundare till pojkvän snart ska slå ihjäl henne. Hon börjar fundera på om hon kan förekomma honom - och hon ber Eva om hjälp. På jobbet möter Eva polismannen Erik. Mötet förändrar bådas liv.


I skuggan av värmen är en sann historia. Lotta Thell skriver isande klarsynt ur sitt eget liv. Boken var tänkt som ett avskedsbrev till Erik – skrivet precis innan hon tänkte ge upp och ta en överdos. I hennes första bok Utan en tanke, tecknar hon bakgrunden till det som utspelar sig Idag är Lotta Thell gift med polismannen hon mötte, och de har en dotter. Hon skriver på en ny bok, fortsättningen på I skuggan av värmen.”

(Kopierat från adlibris.se.)

 

---------  


 

För bild och övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


 

---------  


 

Den här boken är ju en fortsättning på Lotta Thells liv som hon började skriva om i ”Utan en tanke”. Alltid intressant att få en fortsättning på en berättelse om någons liv. Hon har även skrivit en tredje bok som heter: ”Bortom ljus och mörker” som jag tänker köpa och läsa. Den här andra boken tycker jag var ännu bättre än den första. Det första handlade ju nästan bara om hennes tre år på ett behandlingshem. Men den här andra boken handlade om hennes liv efteråt. Väldigt intressant och gripande var den. Kan helt klart rekommenderas. ///Bim.


 

---------  


 

Betyg: 3,5 av 5.


 

---------  


Kommentarer
Postat av: finkan

Tyckte den här var bra ockå

2006-09-24 @ 02:36:19
URL: http://finkans.blogg.se
Postat av: Bim

---> Finkan: Samma här! :-)

2006-09-24 @ 08:48:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0